Tankar åt alla håll & kanter

Är förnuft för mycket begärt?

Om mig & lite regler

Jag är en helt vanlig människa, som däremot har svårt att inte uttrycka mina åsikter i skrift. Tack vare mitt bloggande har jag bland annat blivit publicerad i The Gurdian. Så även den enklaste människan kan påverka.

Mycket av det jag skriver och har skrivit om handlar om Sverigedemokraterna.  Hur det kommer sig kan ni läsa mer om här.  Dock ska det tilläggas att den intervjun gjordes utifrån näthatet, inte hat inom SD som LO-tidningen valde att styra om det till.

På senare tid har det jag skriver om handlat allt mer om andra organisationer som återfinns i den nationella rörelsen. Jag har lagt ner mycket tid på att skapa relationer mellan mig och den sidan. Jag tror på att beskriva det som sker på ett annat sätt än vad som är brukligt. Vi lever i en tid då den nationella rörelsen har potential att växa sig starkare och jag tror inte att skrämselreportage längre fungerar för att mota Olle i grinden. Jag tror på sanningen och objektivitet. Lika starkt som jag tror på att värna om åsikts och yttrandefriheten. Så till den grad att jag idag sällan framför mina egna åsikter utan väljer att fokusera på att förmedla händelser ofärgade. Bland det svåraste man kan göra. Speciellt om grupper man själv inte tillhör.

Jag ger heller sällan svar på något, eftersom jag är av tron att människan själv är förmögen att ta egna beslut om vad man anser. Däremot vill jag försöka leverera fler sidor av händelser än bara en. Jag tror inte på att man kan mörka bort saker, folk av dagens moderna samhälle kan själva finna svaren och upptäcker man att sanningen kanske har hackats på så ökar frustrationen.

Jag delar inte den nationella rörelsens ideologi. Däremot har jag ett stort intresse i att följa dem. Av de anledningar jag nämnde i förra stycket.

Bloggen är omodererad så ansvaret för era kommentarer ligger på er.

Alla åsikter välkomnas och ska respekteras anser  jag.

camillaragfors@gmail.com

Annonser

12 comments on “Om mig & lite regler

 1. nisse nilsson
  27 april, 2011

  trevligt, har kickat in här nu och tycker definitivt det är läsvärt. Hade gärna velat se ett inlägg om Palestina och dina åsikter om konflikten.

  Mvh,
  alias nisse nilsson

  • nisse nilsson
   27 april, 2011

   kikat ska där givetvis stå 🙂

  • Camilla
   27 april, 2011

   Tack å tack Nisse. Roligt att höra. 🙂 När det gäller den konflikten så tror jag inte att jag kommer att skriva något om det. Jag har helt enkelt för lite kunskap i frågan, för det är en konflikt som man inte bara kan säga ja eller nej till. Och min personliga åsikt är faktiskt realtivt ointressant

 2. Leah
  13 november, 2011

  Tack å tack Nisse. Roligt att höra. När det gäller den konflikten så tror jag inte att jag kommer att skriva något om det. Jag har helt enkelt för lite kunskap i frågan, för det är en konflikt som man inte bara kan säga ja eller nej till. Och min personliga åsikt är faktiskt realtivt ointressant
  +1

 3. 1056
  21 mars, 2012

  Trevligt ställe detta! Håller ”koll på dig” via Twitter men tittar in här då och då. 🙂

  • Camilla
   21 mars, 2012

   Gör så.. det samma måste jag ju säga också 🙂

 4. elsanilsson
  17 april, 2012

  En blogg i min smak! Du krigar med pennan och det gillar jag. Följa varann på twitter?

 5. Anders
  15 juli, 2012

  Hatet ??
  Det enda hat jag ser är det som massmedia och andra kommunister gör mot SD.
  Synd att du inte ser detta för det skrämmande på riktigt.

 6. Anders
  16 juli, 2012

  http://www.tryckfrihet.com/i_want_my_country_back/

  kommentera gärna är du snäll Camilla

 7. Josef Boberg
  19 juli, 2012

  FORTSATT ALL LYCKA TILL ❗

 8. Dr Lekman
  25 december, 2012

  Tycker det är lite märkligt att media och folk i allmänhet trycker ner Sd, som hade ca 6 procent av väljarnas stöd 2010 i reda siffror ca fyra hundra tusen väljare. Eller lika mycket som Fp, C, Kd och V (+- någon procent).
  Jag är inte så orolig för SD. Jag är mer orolig för M, som gömmer sina blanka läderstövlar under nyinköpt ”arbetaroverall”.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: