Tankar åt alla håll & kanter

Är förnuft för mycket begärt?

Filmdokumentation från Bollnäs och SMR

 

Nu har Svenska Motståndsrörelsen släppt en videodokumentation från demonstrationen den 25 Aug. Ni som inte vet vad det handlar om kan söka bakåt i bloggen där det finns ett större antal artiklar om hela händelsen. Man har gjort en väldigt lång film, och smart nog så kan man efter introt själv välja att se vilka sekvenser man vill. Ni får bara inte missa den med Rasta-David..! Kärlek när den är som bäst.

Mer om filmen kan ni läsa på deras egna hemsida: (länk)

Annonser

6 comments on “Filmdokumentation från Bollnäs och SMR

 1. conny
  7 september, 2012

  Rent allmänt så kan jag väl säga att en regim i ett land som är så uttalat fientligt inställd till det egna landet och den egna befolkningen som i Sverige, och där det betraktas som rasism att hålla i nationens flagga och tycka om det som är Svenskt, samt där det egna landets kultur är något som vi uppmanas förakta är dömd till undergång. Frågan är inte om, utan när regimen kastas över ända!

 2. conny
  8 september, 2012

  Jag lyssnade först i dag på debatten med rasta-killen. När jag hörde killen prata så slogs jag av den naivitet han stod för. Inget ont om killen, men det är precis den här naiviteten som är så typisk Svensk. Man kan inte lösa problemen på det sätt han förespråkar. Rastakillen är säkert en hedervärd människa, men hans sätt att argumentera för tankarna till 70-talet, när folk satt i parkerna och lät haschpipan gå laget runt. Vi är en bit in på 2000-talet nu och flumtiden är förbi. Vi löser inte problemen genom att gå runt och hjälpa några och predika kärlek. Gör vi det blir vi överkörda av verkligheten. Det kanske gick på Jesus tid, förresten så gick det ju inte så bra för honom heller.

  Sen tycker jag att det var bra att folk fick chansen att debattera. På så sätt blir det lättare för folk som inte är så insatta att få en överblick över händelseutvecklingen i samhället. Man ska inte vara rädd för att säga sin mening, det förlorar man bara på. Sanningen finns där i alla fall, hur mycket man än försöker dölja den.

 3. blofeldt
  8 september, 2012

  Varför medverkar den här bloggen till att sprida nazistisk propaganda? För det är frågan om ett propaganda spektakel. Detta nazi löske känner ingen större empati med det påstådda våldtäktsoffret i Bollnäs och kvinnofrid i allmänhet. SMR-s agenda är att få massmedial uppmärksamhet. SMR-s företrädare, medlemmar och sympatisörer tillhör oftast samhällets lägre marginaliserade klasser. De har låga löner (eller lever på socialbidrag), de saknar karriär, många är straffade och de har dåligt ölsinne. SMR-s führer är dömd för dråp och ett flertal bankrån. Extrema rörelser tenderar att dra till sig marginaliserade individer, ofta handlar det om rättshaveristiska fattiga individer från samhällets bottenskrap. Efter att ha studerat bilder från olika demon och filmer från expo och youtube kan jag konstatera att nazi drägget inom både SMR och SvP (var dom på plats?) utseendemässigt består av rangliga män och kvinnor, om de inte lider av övervikt och dåliga tänder.Bilder och filmer ger sken av en aggressiv rörelse, där extremistisk agitation kombineras med hot och skrik. Vem tilltalas av den här typen av sammanhang, annat än människor som inte har något att förlora?

 4. Camilla
  8 september, 2012

  Blofeldt: Du får se det som propaganda FÖR nazister och nationalister om du vill. Men då tycker jag du ska läsa lite bättre. Jag bedriver ingen propagandaarbete för någon. Jag beskriver något som många är intresserade av på ett annat sätt än det du läser hemma hos Expo.

  Provocerar det? Bra!

  Sen tycker jag du ska ta och dumpa white trash-retoriken. Det är bara en ful form av härskarteknik.

  Om du bara visste vad snygga majoriteten är. Välvårdade och pålästa. Både kvinnorna och männen. Precis som i alla organisationer finns det människor med olika utseende. Tycker du inte att det är patetiskt att ens dra det dit?

 5. annacarlbro
  8 september, 2012

  Jag blir gråtfärdig. Om den misslyckade invandringspolitiken får fortsätta på samma vis och i samma takt kommer eliten (media och politikerna) snart att kunna konstatera: ”Vad var det vi sa? Svensken är rasistisk och främlingsfientlig.” När ska landet få tid att integrera alla dem som redan har kommit? Varför ska vi bara fortsätta att fylla på arbetslösheten, segregationen och utanförskapet?

 6. Pingback: Pär Öberg (smr) svara på 10 snabba frågor. « Tankar åt alla håll & kanter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 7 september, 2012 by in Okategoriserade.
%d bloggare gillar detta: