Tankar åt alla håll & kanter

Är förnuft för mycket begärt?

Lär känna din motståndare bättre. Lyssna på RadioFramåt

 

Jag har slutat att undvika att länka till sajter som anses vara ( och även är) främlingsfientliga, högerextrema, nationalistiska eller nationalsocialistiska. Av en enkel anledning. Vill människor veta något så ska de få möjligheten att själva skaffa sig en bredare uppfattning. Information är aldrig fel. Sen är det upp till varje enskild individ att använda sig av sitt egna förnuft och dra riktiga slutsatser.

Därför tycker jag att alla borde ta och lyssna på Svenskarnas Partis radioprogram. Radio Framåt som det heter och köra av tre välkända namn inom den nationella miljön. De Geer, Magnus Söderman och Dan Eriksson.

För mig är den radiokanalen värd guld. Det kan inte bli mer autentiskt än så när jag söker information om vad de tycker och tänker. Ofta så vill jag ( förlåt killar) stoppa bomull i öronen på grund av saker de säger men det händer även att man pratar om saker som är väldigt viktiga. Sånt som jag åtminstone ibland har  missat av olika saker. Mest för att jag inte kan ha full koll på alla mediers rapporteringar. Speciellt inte från Tyskland.

Man har denna säsong börjat att sända Live, vilket ökar på äktheten. När man kan göra omtagningar så kan ju grodor och annat klippas bort. Denna möjlighet finns inte nu. Nästa Live-sändning är den 4 September. Man kan ladda hem alla tidigare sända program, vilket jag tycker kan vara en god idé för en del. Länk i slutet av texten.

 

Jag brukar säga att vill man lära känna sin fiende så ska man vara nära honom. Lik väl som man ska vara nära sin vän.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 30 augusti, 2012 by in Okategoriserade.
%d bloggare gillar detta: