Tankar åt alla håll & kanter

Är förnuft för mycket begärt?

Radikal nationalism styr Sverige

Många är det som hatar SD för deras nationalistiska syn på politiska frågor. Inte lika många men ändå relativt stora till antal hatar dem också för deras syn på nationalismen. Det den första gruppen missar är att den andra gruppen, som hatar SD och anser dem vara förrädare mot den sanna nationalismen , har en syn på människor som är så otroligt mycket grövre än SD:s Ska jag göra en enkel jämförelse så kan jag lugnt säga att jag skulle välja SD hundra gånger om mot en röst på någon av de radikala nationalistiska partier som finns.

SD är rena rama svärmorsdrömmen i jämförelse.

Tänk er 20 år fram i tiden. Jimmie Åkesson sitter inte längre kvar i riksdagen, han blev avsatt precis som alla andra demokratiskt valda politiker. Hans dröm om ett Sverige där alla, oavsett etnicitet kunde leva tillsammans bara om alla blev en typisk svensk viking gick om intet. Han brädades av mer hårdföra nationalister. De som inte vek sig för hoten och hatet SD fick utstå. Folket trodde man gjorde rätt som valde det mer konkreta och till synes obevekliga SvP istället.

Man kunde under våren 2012 ana att något höll på att hända i Europa. I Frankrike blev Front National tredje största partiet. I grekland klev ett till synes okänt nazist-parti in i parlamentet. Båda länderna hade något gemensamt, det var kris i länderna. Folk var missnöjda och trötta på politiker som lovade guld men gav sot. Man såg invandrare komma över gränserna och man gjorde dem till orsaken.

I Sverige samma tid så blev vi alla lika chockade över detta. Vi slog oss på bröstet och sa att här kommer det aldrig att ske. Vi ska allt se till att mota ut SD ur riksdagen och sen ska de skammens död alla gå till mötes. Det goda ska segra. Inte en tanke på vad mer det var som höll på att ske i det egna landet.

Vi fortsatte ända fram till valet 2014 med att skrika “inga rasister på våra gator” varje gång SD hade ett torgmöte. Vi häcklade dem på Twitter och det skrev dåligt underbyggda insändare. Precis som det gjorts i alla tider.

Många var säkra på att den chock och vrede man känt valnatten 2010 då Jimmie Åkesson hyllandes av 340.000 människor som lagt sin röst på hans parti skulle nu bytas ut mot glädjefnatt då de åkte ut.

Jag tror många kände en enormt sur smak i munnen när det stod klart att SD fortfarande var kvar. De hade ökat till 10%. Men smaken av vetskapen att radikala nationalister tagit sig in i 12 stycken kommuner och väldigt nära att ta plats i dalarnas landsting. Under valen som kom skulle de öka snabbare än vad SD någonsin hade gjort.

Åren gick och allteftersom Sveriges arbetslöshet ökade och flera tusen människor årligen hamnade i Fas3 och ställdes utanför samhället så ökade klyftorna. Skolresultaten sjönk till alarmerande nivåer. Våra politiker försökte med den ena desperata lösningen efter den andra. Men eftersom man tagit sig vatten över huvudet enligt många i landet så hjälpte det föga. De fortsatte även att begå det stora misstaget att inte lyssna.

Sverige började må lika dåligt som man gjorde i Grekland. Man ville ha tillbaka det Sverige man en gång kände sig trygg i. Man ångrade sig nu att plånboken hade fått styra i så många år. Sänkta skatter och privatiseringar hade fått ett pris. Ett pris man inte längre var villig att betala.

Så en dag 2030 så nådde allt kulmen.

Vi hade inte lärt av historien, vi hade upprepat den. Om än under betydligt mycket längre tid. Vi hade under två decennier assimilerat oss till en nationalistisk dröm om en bättre framtid. Ett tryggare samhälle och samma trygghet vi åtnjöt före millennium skiftet.

Den långa kamp hårdförda nationalsocialister som SMR hade fört gav nu utdelning. Man hade genom olika metoder fått våra folkvalda att lämna sina stolar till förfogande. När det var dags att gå till val igen var vinnarna solklara. Det fanns inte längre någon 7-klöver med femte hjulet SD i krokarna, kvar. Ett nytt parti hade bildats. Ett parti precis som Grekiska Golden Dawn 2012. Det som vi förfärades oss så över.

Det nya styret i landet lovar guld och gröna skogar. Demokrati och arbete. Ingen ska behöva lida och alla kommer att tas om hand. Borta kommer alla moderna påfund som pornografi och homosexuellitet vara. Inga våldtäkter kommer att ske eftersom man har en stark lagstiftning som får få att våga tänka brottsligt. Man har även i förebyggande syfte “hanterat” alla avvikande som kan tänkas ställa till bekymmer för den skötsamme och hederlige svensken.

Alla är inte ljushåriga och blåögda. Men alla är etniska svenskar. Ingen adopterad finns kvar och inte heller någon med en svensk pappa och utländsk mamma. Man har kvalité istället för kvantitet.

Jag själv vet inte hur det är att leva i detta Sverige, eftersom jag tillsammans med flera hundratals andra svenska vänner valt att lämna landet. Inte för att det är farligt för oss, utan för att släktingar till oss blivit deporterade på grund av att de var av blandras. Det är något fult i det nya trygga Sverige.

Jag skrev inte denna text för att jag är en alarmist, jag skrev den inte heller för att jag tror detta kommer att ske. Jag skrev den för att allt för många blir blinda i sin iver att tro att SD är enda hotet för de som vill ha ett land där alla är välkomna. Många ser inte vad som sker bakom dem.

Ni ska också ha i bakhuvudet, helst framloben, att dessa partier och organisationer växer inte av sig själva.

 

 

 

Uppdatering:

Dagen efter att jag skrev denna text vaknar jag till många förfasade röster. SD är just nu tredje största partiet. Teorierna om varför spretar åt alla håll. Jag har inget svar, jag noterar bara…

Annonser

24 comments on “Radikal nationalism styr Sverige

 1. Stefan K
  3 juni, 2012

  Du och hundratusentals andra har inte lämnat Sverige år 2030 p.g.a. det kaos som uppstått efter decennier av fortsatt extrem och misslyckad integrationspolitik, eller kanske för att Sverige blivit ett land som allt mer styrs av muslimska lagar & regler?

 2. Camilla
  3 juni, 2012

  Sverige 2030 – Mångkulturen som gick snett och istället blev ett nytt arabland med sharialagar

 3. Rågkvist
  3 juni, 2012

  I många länder där ute styr det som du kallar för nationalistiska partier – invandringspolitiken under en lång tid tillbaka och är ”standard”. Så på ett sätt så existerar inte ”nationalismens frammarsch” utan det grundar sig på okunskap. Läs på!

 4. Camilla
  3 juni, 2012

  @rågkvist Missade du poängen kanske? Att jag skriver en hypotetisk framtids text?

 5. Christer Prydz
  3 juni, 2012

  ”Jag skrev den för att allt för många blir blinda i sin iver att tro att SD är enda hotet för de som vill ha ett land där alla är välkomna. Många ser inte vad som sker bakom dem.”

  Jag ogillar starkt SvP osv, jag är själv SD. min högsta önskan vore om man kunde möta sjuklövern halvvägs med sd så man slipper svp och andra skitpartier. Men till slut kommer man till en punkt där man måste välja. Sedan valet är det min största övertygelse att SD behövs OAVSETT. Det är verkligen så jag värderar den naivitet som flödat igenom 7-klöverns partier alldeles för länge.

 6. Bosse
  3 juni, 2012

  Det låer som ett bra Sverige att leva i.
  Men tyvärr tror jag att vi kanske får se etniska rensningar i Sverige.
  Tänk dig ett mini-Jugoslavien där olika folkgrupper inte gick att integrera med varandra. Tror du det finns en chans för nått sånt?

 7. Magnus99
  3 juni, 2012

  Men varför fortsätter 7 partier med vanvettig invandringspolitik som är själva grogrunden till att radikala partier växer. Det går liksom inte som politiker säga att mångkultur fungerar samtidigt som kostnaderna för socialbidrag ökar lavinartat, invandrare jobbar betydligt mindre än etniska svenskar och hur våra förorter står allt oftare i lågor?

  Vad är det för djup rotat vilja hos våra politiker att inte balansera invandringen. Se på socialdemokraternas beslut på 90 talet som Lucia föredraget. Stopp för invandringen tills man har kontroll på skolan, jobben och samhället.

  Som situationen ser ut i Sverige idag är det katastrof, hela skolor består ju av invandrare. Det är inte integration. Det är INVASION.

  Och NEJ det handlar inte om hudfärg, jag är inte rasist, bara realist.

  Vi företagare säger NEJ till mångkultur, vi betalar gärna hög skatt men då skall det gå till välfärden, skola och omsorg. Inte politikernas mångkultur experiment.

 8. e.h
  3 juni, 2012

  Oroa dig inte du. 2030 kommer maktcentraliseringen vara fullbordad. Medelklassen krossad. Tungt beväpnad EU-polis kommer patrullera våra gator och vår historia utplånad. En konfliktfylld underklass kommer att styras av en fascistisk överhet – gränslös och god. Sälla dig nu till världsmedborgarnas grå led.

 9. conny
  3 juni, 2012

  Problemet som jag ser det är att Svenskarna överlag är politiskt okunniga och lätta att indoktrinera. Om man är påläst och insatt så ser man att det enda parti i Sveriges riksdag i dag som inte gör uppdelningen ”vi och dom” är Sverigedemokraterna. De vill ha en ansvarsfull och ordnad invandring så att ALLA, oavsett etniskt ursprung ska kunna integreras i samhället och leva efter samma vilkor som alla andra. Det faktum att de trycker så hårt på invandringsproblemet är helt enkelt därför att det är utom all kontroll, och är roten till många problem i det Svenska samhället.

  Svenskarna är troligen det naivaste folket i världen och har en lång tradition av att tro på dem som fn har makten, så har det alltid varit i det lilla oskuldsfulla Sverige. När det under dessa förutsättningar dyker upp ett parti som har demokratiska värderingar (SD) så är det världens enklaste uppgift att indoktrinera de som är måttligt politiskt intresserade att det nya partiet är rasistiskt, eller vad som helst.

  Ditt hypotetiska scenario kommer aldrig att inträffa därför att den nuvarande maktkonstellationen vägrar konsekvent att ta sitt förnuft tillfånga, och därmed kommer de att köra landet så långt ner i botten att fler och fler kommer att inse att SD är det enda partiet som kan rädda landet. Tyvärr tar det tid för folk att inse vart vi är på väg, beroende på att de måste komma i närkontakt med problemen för att förstå. Väljarstödet för SD kommer succesivt att öka i takt med att fler och fler blir medvetna. Ett starkt SD är det enda som kan stoppa det fria fall som Landet befinner sig i, på samma sätt som USA är den enda makt som kan garantera demokratin i den fria världen.

 10. Magnus99
  3 juni, 2012

  Instämmer med Conny, det är lite som Kejsarens nya kläder där SD är det lilla barnet som säger rätt ut att kejsaren är naken. Alla andra spelar med och till och med berömmer hur bra Sveriges invandrarpolitik är och hur mycket Sverige tjänar på detta.

  Det finns ett skäl varför SD växer bland LO anslutna, de kan inte i samma grad köpa sig välfärd med privat sjukvård och privatskola. Den breda massan är tvungen att förlita sig på den generella välfärden och som alla vet blir den sämre med stormsteg. Man behöver inte direkt vara raketforskare att det är åtskilliga miljarder som går till att hantera mångkulturens baksidor i samhället som segregation, utanförskap, ”fattigdom” och den lavinartade ökning i grov kriminalitet.

  SD 2014 – En garant för sunt förnuft.

 11. Pingback: ”Så en dag 2030 nådde allt kulmen” | Nordfront.se

 12. Hej!
  Du verkar vara en tjej med klara och bestämda åsikter.
  Kika gärna in hos mig och delta i debatten kring det förkastliga med att handla
  fejk-varor/piratkopierade märkesprodukter.
  Det kan gälla allt från väskor, skor, klockor till lite allvarligare saker som mediciner.

  http://wp.me/p1uIV8-3Vd

  http://ifalldayswereholidays.com

 13. ^Eaz
  4 juni, 2012

  Din hypotetiska framtid är något jag välkomnar med öppna armar, må ditt ”skräckscenario” vara det som sker, för det är enda räddningen för Sverige och oss svenskar.

 14. Robin
  4 juni, 2012

  Sjukt najs! Hade skrattat av lycka om radikal nationalism styrt vårt land!

 15. Härligt
  4 juni, 2012

  Jag hoppas ditt ”skräckscenario” slår in. Motståndsrörelsen, Svenskarnas Parti osv, exakt vilka är inte så viktigt sålänge det är etniskt medveta nationalister. Skall det här landet räddas från undergång måste det till etnisk nationalism, att vi åter får ett Svenskt Sverige.

  Fy fan vad härligt det vore. Ett land som är tryggt, välmående, låg arbetslöshet, ingen bostadsbrist, minimal brottslighet, sunda värderingar, framtidstro och livslust. Bara vårt eget folk, och vi styr oss själva! Alla Svenskar med någon form av moral och heder bör på något sätt arbeta för en sådan förändring.

  Sverige åt Svenskarna!

 16. DuFjällHögaNord
  5 juni, 2012

  Gör mig glad att veta att en dag, kanske inte 2030, men en dag då den gamla världen rasar att ett land kan återfödas. Vårt land föddes inte när flaggan stod, inte när gränser drogs, men när folket fann sig själva här.

 17. Purrfect
  21 juni, 2012

  SD är egentligen inte ett ”Sverige”-demokratiskt parti. SD är ett sionistiskt parti. Många ledande figurer Inom SD ser till Israels bästa först och främst. SD är således ett Israeliskt nationalistiskt (sionistiskt) parti. I Israel vill de styrande ultranationalisterna som partitoppen i SD samarbetar med, kasta ut alla invandrare. Ja de sionistiska ultranationalisterna i Israel vill t.o.m kasta ut alla judar ur Israel som råkar ha ett afrikanskt påbrå. Men när vi kommer till Sverige så vill samma personer i SD (som samarbetar med Israels nationalister) bara ”minska invandringen”. Det är en anledning till att SvP ogillar SD och ser dom som förrädare. SD är inget svenskt nationalistiskt parti. SD är ett sionistiskt parti.

 18. Anders
  14 juli, 2012

  Alltså jag fattar inte. Har du fortfarande inte fattat att SD inte är rasister de är bara inte intresserade av globaliseringen i den form som vi har nu i samhället. Vill man byta land får bör man få ansöka om det och inte åka runt jorden som ekonomiska turister.

  SD är ett parti som varnar för Islam speciellt i sina extrema former tycker inte du att det är befogat, det tycker väl nästan alla innerst inne.

  Lägg fram ett riktigt bevis på att SD är rasister annars väx upp.

  • Camilla
   14 juli, 2012

   Jag tror inte att du fattar vad det är jag skriver va? Läs igen så kanske.. : )

 19. Anders
  15 juli, 2012

  Alltså jag förstår mig inte på globaliseringsivrare. ”Alla är välkomna”, det är ju så naivt så man blir mörkrädd. Har du verkligen tänkt igenom det eller aspirerar du på en helgongloria i PK-industrin. Är du marxist ?
  Hur tror du Sverige ser ut om 20 år om vi fortsätter med denna massinvandring vi har idag eller är det anarki du är ute efter.
  Vore det inte sunt att avbryta folkvandringen ett tag så det kan lugna ner sig lite och så att vi kan resonera oss fram till hur vi vill ha det.

  Själv är jag inte nationalist i bemärkelsen raser men jag tror på ett Sverige och en nationell gemenskap som invandrare får rätta in sig i, jag fattar inte hur ett land ska fungera annars.

 20. Pingback: EDL , Nazister och Pride « Tankar åt alla håll & kanter

 21. rabarberpolisen
  8 augusti, 2012

  Vilken bra text. Var tvungen att läsa igen. Så bra och så skrämmande. Bra skrivet!

  • Camilla
   8 augusti, 2012

   Tack snälla..! Blir alltid lika glad när du säger sånt. Då vet jag att det är bra

 22. Pingback: Ens Utopi är en annans Dystopi | Tankar åt alla håll & kanter

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 3 juni, 2012 by in Okategoriserade.
%d bloggare gillar detta: