Tankar åt alla håll & kanter

Är förnuft för mycket begärt?

Kaka söker maka, kärlek eller infiltration?

Har ni nånsin upplevt en händelse som är så lågt att man inte ens kan förklara vad man tycker om det? Orden vill liksom inte lägga sig rätt i munnen och komma ut hyfsat sansat och logiskt. Istället är allt som kommer ett enda stort skratta, på snudd till och med ett asgarv.

Har ni upplevt det någon gång?

Jag har gjort det idag. Tack vare Expressens nye Niklas Svensson, Karl-Johan Karlssons  artikel om att SD skulle ha infiltrerat inte bara Bar och pol utan Kristdemokraternas 1 Majtåg.

Jajamensan, Expressen håller hög nivå. Som vanligt.

Men förvånad blir jag över att Johan Ingerö faller ner till samma pinnhål genom sitt uttalande om saken.

“Det där är ett klassiskt extremistknep som kallas entrism. De försöker ta sig in i respektabla sammanhang för att själva framstå som respektabla. Socialdemokraterna råkade ut för samma sak på 80-talet, då vänsterextrema grupper försökte ta sig in i partiet. Vi får hålla ögonen öppna, för SD tycks nu försöka göra samma sak mot oss ”

För sjutton gubbar. Ni letar ju monster och spöken där de inte finns. Återigen gör ni SD en stor tjänst. Men det tänkte ni inte på va?

Nu är det faktiskt som så, avsky SD:s politik. Skriv om den. Skriv om vad sjutton ni vill, men glöm inte bort en viktig sak. Nämligen det faktum att alla, även en sverigedemokrat äger rätten att delta i offentliga sammanhang. Och har de även respekterat någon så pass mycket att man bett om lov att få delta så sparka inte på dem och påstå att de är fulingar som försöker ta över ett parti som snart ändå är ute ur riksdagen. Tack vare just sina åsikter som påminner väldigt ofta om SD:s.

Tänka sig så det kan vara.. Kaka söker maka, men kakan känner inte igen sitt egna socker ibland.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 2 maj, 2012 by in Okategoriserade.
%d bloggare gillar detta: