Tankar åt alla håll & kanter

Är förnuft för mycket begärt?

SD-kuriren och PI har samma redaktör?

 Det har diskuterats flitigt om Sverigedemokraterna kan kopplas till den mycket kontroversiella sajten Politiskt Inkorrekt eller ej. Nu måste man ju åtminstone kunna fastslå att samarbete finns i allra högsta grad då man i redaktionen för SD-Kuriren har medarbetaren Mats Dagerlind som även driver bloggen Demofon. På sin Twitter är ju Mats Dagerlind inte blygsam när det gäller att visa att han är en av personerna på redaktion på Politiskt Inkorrekt.

 Vad betyder det för SD att man på fler sätt än genom Kent Ekeroth kan sammankopplas med en sajt som får mycket kritik för att vara främlingsfientlig och vars kommentarsfält inte rensas snabbt nog för att inte vara en av vår mest informationsrika källa till exempel på så kallat näthat kopplat till rasism och främlingsfientlighet?

 Man gick 2009 från att vara ett invandringskritiskt parti till att bli ett väldigt starkt Islamhatiskt parti. Och nu kommer man även enligt mattias Karlsson (SD) att enbart kalla sig för socialkonservativa, man ska försöka få bort stämpeln som ett Nationalistiskt parti iom denna förändring, i syfte att vinna mer förtroende hos nya väljare (min teori) Detta trots att man så sent som för någon vecka sedan dementerade denna förändring när Nyheter24 skrev om den protestvåg som drar genom partiet gentemot toppen.

http://www.rod.se/socialkonservatism-kan-bli-sds-nya-ideologi

SDK94 Sidan 8.

Annonser

7 comments on “SD-kuriren och PI har samma redaktör?

 1. ar4ne
  10 september, 2011

  Camilla

  Du syftar på Tommy Hansson förstås en person som sabboterar för SD med sina hatiska utspel mot broderpartiet ND som i sin tur ser SD som allt utom att vara ett nationalistiskt parti.

  Fy tusan att ett Socialdemokraterna som var ett garanterat nationellt parti, hur kunde de få sitta vid makten i så många år under 1900 talet?

  Oj, vilken mardrömstid det var för svenska folket, tänk dig inte en enda liten muslim som förgyllda vårt land med sin närvaro.

  Att du Camilla trivs med att kritisera märks ju, men var har du din självkritik och berätta gärna på vilket sätt du trivs i den svenska dekadansens tidevarv, känner du dig nöjd och glad i alla lägen?

 2. ar4ne
  10 september, 2011

  Jaha, ditt dåliga samvete tog överhanden och därför tog du bort min kommentar, fegt av dig att inte våga gå till svars!

 3. Camilla
  11 september, 2011

  Vad ska jag ha dåligt samvete för? Att jag sov när du skrev dina kommentarer och de satt fast i spamfiltret? Knappast.

 4. Andreas Svensson
  23 september, 2011

  Mats Dagerlind är endast moderator på nyhetsmedian Politiskt Inkorrekt och sitter inte i deras redaktion. Det han gör är att modererar kommentarer och kollar så att de som kommenterar följer de regler PI har.

  • Camilla
   24 september, 2011

   Aha, när man läser hur han skriver till bla Mattias Karlsson (SD) på twitter så kan man inte göra någon annan bedömning än att han är aktiv i redaktionen. Men hur som helst så finns han ju både på PI och SD Kuriren.

 5. Tommy Hansson
  2 oktober, 2011

  SD och ND är inte alls ”broderpartier”, tvärtom. ND samarbetar numera öppet med rena nazipartier.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 10 september, 2011 by in Okategoriserade.
%d bloggare gillar detta: