Tankar åt alla håll & kanter

Är förnuft för mycket begärt?

Linus Bylund, svidar om till nattens hjälte & räddar unga flickor

 

Ingen kan ha missat att det är Almedalsveckan. Jag har försökt hitta något därifrån som är intressant men ytterst få saker har sagts eller skett som varit högintressant. Det som kommer att bli intressant är att se hur media behandlar SD under veckan. Blir det dödstyst eller får de äga löpsedlarna?

 

Jag anser att de ska få sina 5 minuter i rampljuset precis som alla andra partier, det är viktigt att deras politik når väljarna. Det där med demokratisk rättighet ni vet.

 

Att Lars Ohly verkar sjunga på sista versen är ju i och för sig roligt, men föga oväntat. Så det är inte mycket att orda om. Inte heller det faktum att vår statsminister vill höja pensionsålder, också helt väntat. Sen har vi ju lille Kent Ekeroth som fick sig en rubrik efter att ha haft det dåliga omdömet att dra på sig onödig uppmärksamhet bara för att han var tvungen att springa med SÄPO och köpa det sedvanliga lagret med alkohol. Men vem bryr sig?

 

Men så får Linus Bylund sina 5 minuter i rampljuset. Han är inte bara Åkessons egna pressis utan han är även i särklass SD:s största nationalromantiker. Man kan bara inte låta bli att gilla grabben. Trots att han många gånger är en sån översittare att man bara vill dra en plastpåse över honom för att slippa lyssna på honom, men som sagt..killen har också ett hjärta av guld. Vilket faktiskt är lite ovanligt bland SD:s toppar.

 

Läste en artikel på Nyheter24 att Bylund tydligen hade varit inblandad i nån form bråk mellan en man och två unga tjejer. Linus fick vara stålmannen och lyckades tydligen avstyra något som kunde ha blivit värre än det blev. För enligt polisen så är ingen anmälan gjord, vilket bör innebära att det inte var så allvarligt.

 

 

– Jag såg en kille som slog två tjejer och gick emellan. Jag gör alltid så, jag tänker inte ens på det. Jag blev däremot rädd själv efter att adrenalinkicken lagt sig och mådde ganska dåligt, säger Linus Bylund till Nyheter24.

 

 

 

 Man skulle kunna göra sig lustig faktiskt och fråga sig om det sker så lite för SD där nere att man tar till alla knep som finns för att få lite uppmärksamhet, men det vore faktiskt bara elakt, för jag tycker att Linus är modig för ska man tolka hans twitter från denna natt så var han grymt skärrad. På dessa får man uppfattningen att det skett ett halvt mord, men så tröstar man sig med att det ju inte finns en anmälan ens så det måste ha varit relativt harmlöst. Fast, det kan nog tjejerna tacka Bylund för, för vem vet hur det slutat om han inte rusat in i telefonkiosken och svidat om? Man kan ju även hoppas att “offren” under dagen kommer att lämna in en anmälan eftersom det ju finns vittnen.

 

Heder åt Linus Bylund som vågar ingripa oavsett om det var stort eller litet bråk. Många går bara förbi.

 

Annonser

7 comments on “Linus Bylund, svidar om till nattens hjälte & räddar unga flickor

 1. janrume
  6 juli, 2011

  Lite skumt det där med att twittra när man precis varit SDålmannen 🙂

 2. Jan
  6 juli, 2011

  Utan att förringa Bylunds ingripande så kan man väl säga att den eventuella hjälteglorian något kommer på sned när han så in i helvete gör reklam av insatsen på Twitter, se nyheter24. Blygsamhet är i sammanhanget en dygd, det här ser mer ut som motsatsen, dvs skryt.

 3. Camilla
  7 juli, 2011

  Visst är det så Jan.. Läste man hans twitter så trodde man ju att det var något otroligt allvarligt som hänt. Och lägg sen till det faktum att han själv ringer upp Nyheter24 för att verkligen poängtera att det var han som var en av de förhörda vittnena.

  Nåja, det gav honom iaf lite uppmärksamhet och nu vet alla att han är en räddare i nöden.

 4. janrume
  7 juli, 2011
 5. Camilla
  7 juli, 2011

  mmm..var kanske inte så smart att gå ut i media med detta, för det får ju ett märkligt skimmer över sig. Folk kan nog lätt tänka som så här att SD måste bussa dit folk för att få en publik och sen kan de skryta med vad välbesökt det var. Och egentligen, är det inte de icke-övertgade som de vill nå ut till? Dessa personer har ju redan memorerat skanderat som nu måste följa Jimmies varje tal ”Tjalla la la Jimmie Åkesson Tjalla la la..” Nästan för mycket.

  • janrume
   7 juli, 2011

   Undrar även vilka de ska bjuda på denna (gratis Gotlandsresa) nära och kära som vanligt eller ? Tror inte detta faller i god gjord hos gräsrötterna som sliter gratis och inte har en chans att ta sig dit. Jepp Camilla inte lockar de några nya direkt 😀

 6. janrume
  7 juli, 2011

  *Jord skulle de va 😀 inte gjord

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 6 juli, 2011 by in Okategoriserade.
%d bloggare gillar detta: