Tankar åt alla håll & kanter

Är förnuft för mycket begärt?

Uppdateringar från SD Värmland: Filper sätter på sig byxorna bakofram

Jag har haft mycket att skriva om sista tiden, men när någon annan gör det hundra gånger bättre så finns det ingen anledning för mig att apa efter. Så håll till godo med sunnebloggens senaste alster som faktiskt borde vara relativt besvärande för Sverigedemokraterna.

Många har ”Isabellas sockerbitar” som favorit, och hon gjorde ett bra framträdande i TV från SD Värmlands mindre lyckade manifestation för Landsbygden och rätten för Sverigedemokrater att klä sig i folkdräkter. Här kommer ett klipp med Victoria ”Isabella” Wärmler. Klart mycket bättre än Filper i alla lägen.

Läs följande länkar som kommer från Sunneboggen om ni är sugna på den bistra sanningen om SD Värmland. Det distrikt som en gång var det strakaste men nu har hamnat i botten. Riktig skämmighetsfaktor om man ska vara ärlig.

 

Lite gulligt blir det hela av att NWT:s reporter ser något som den så folklige Filper missat: Klicka och skratta

Annonser

14 comments on “Uppdateringar från SD Värmland: Filper sätter på sig byxorna bakofram

 1. torkel
  3 juni, 2011

  Men är inte detta kärnan i SDs ideologi? En öppen svenskhet som är lojal mot sveriges historia? Att detta splittrade land bara har en kandidat till ett ”vi” och det är svensk kultur?

 2. Camilla
  3 juni, 2011

  Vette sjutton om SD ens har ngn ideologi längre. Det känns väldigt vagt och urvattnat om jag får tycka nåt.

  • jesse fransson
   8 juni, 2011

   Just därför ska man stödja det nya partiet som bildas. Vi har en fast agenda och ideologi som inte kastas dit vinden blåser

 3. Mårten Gås
  3 juni, 2011

  HAHAHA Bästa på lång tid!!!! 😀

 4. Kant
  3 juni, 2011

  Avsaknaden av ideologi har funnits i SD sedan starten.

 5. Camilla
  4 juni, 2011

  @Kant:

  Jag är ingen expert på SD men den uppfattningen jag har om man ska förenkla det hela är just det du skriver. Ingen ideologi har egentligen funnits.

  Man har samlats runt vissa frågor man tyckt lika i men blandningen av människor har gjort det omöjligt att utgå från någon form av ideologi i dess rätta betydelse.

  Och det är minst lika splittrat idag som det var för 20 år sen.

 6. steve roper
  4 juni, 2011

  ”Man har samlats runt vissa frågor man tyckt lika i men blandningen av människor har gjort det omöjligt att utgå från någon form av ideologi i dess rätta betydelse.”

  Just så. Så därför kommer det att tills vidare förbli så.

  I riksdagsgruppen gör man i brist på egentlig formulerad politisk linje improviserade ställningstaganden i varje enskild fråga som dyker upp. Så SD:s linje är genomsnittet av riksdagsledamöternas åsikter i praktiken.

  • Camilla
   4 juni, 2011

   Undrar om inte det är just detta som kommer att få SD att spricka till slut? För folk genomskådar detta men även så tror jag att detta kommer att bli allt för ohållbart för dem som är aktiva politiker. Risken för rejäla misstag ökar.

 7. Folkdansare
  4 juni, 2011

  SDs Viktoria Wärmler blev tillfrågad av NWTs reporter om vilken dräkt hon bar, svaret blev vet inte!!! Ridå…

  • Camilla
   4 juni, 2011

   Sa hon det? För i nyhetsinslaget så har jag för mig att hon åtminstone sa att det var Sverigedräkten. Men jag har inte läst artikeln noggrant av ointresse..men men.. där ser man 😀

 8. OveRFalun
  4 juni, 2011

  Alltså, för att vi skall få någon ordning på det här så måste vi ju först begripa att folkdräkter är ett hittepå som några nationalromantiker och uppkomlingar körde med för att påvisa hur djäkla folkligt det är med särskiljning.
  Dialekter, kläder och stympning är till för en enda sak, den att man vill ha koll på vad ens ättlingar pysslar med.
  Folk förr hade regionala moden på grund av landsdelens karaktär, där det var kallt hade man mer kläder och där det var blött hade man stövlar.
  Sverige bestod mest av en massa småpåvedömen där folk snackade skit om alla andra utom sig själva, ibland snackade man skit även om de som såg ut som en själv. Hata, det är vi bra på, vi människor.
  Sverigedemokraterna ska inte hålla på med sånt här trams, det är under vår värdighet och gagnar inte på något sätt en positiv utveckling av det som vi borde kalla svenskt.

 9. Camilla
  5 juni, 2011

  Jag kan hålla med dig Ove om att det är väldigt orelevant att bråka om folkdräkter. Det är tyvärr så att SD har en tendens att nappa på varje liten grej som går där man kan spela på det så ökända martyskapet och utanförskapet. Och även detta har tagits dit. Lite barnsligt i mina ögon.

 10. janrume
  13 juni, 2011

  hahahahah sicka stollar …

 11. skåning
  17 september, 2011

  Du nämner Kjell Tallin, men han heter väl Kjell Thalin en gång i tia. Vet kar´n vad han heter? Och vad det inte han som efter sd-tiden va medlem i SPI, Nationaldemokraterna, ja en massa partier. Vet han var han skall va? Märkligt fenomen inom Sverigedemokraterna i Värmland. Åter i kommun i Forshaga som sd-are, efter bråk med Söder. Verkar inte kar´n ganska strulig-eller är det vanligt i Värmlands SD.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 3 juni, 2011 by in Okategoriserade.
%d bloggare gillar detta: