Tankar åt alla håll & kanter

Är förnuft för mycket begärt?

Rädda grannar och demonstration, en vanlig dag för SD?

Idag känns det som om två händelser dominerar, vilket är märkligt då det sker andra saker som borde ha högre intressekrok på sig egentligen. Men Sverigedemokraterna och dras skötebarn SDU är intressant, vare sig man stödjer dem eller inte.

Först ut är expressens och säkerligen annan medias skriverier om hur vissa personer inom SD festar så hårt i sina övernattningslägenheter, som riksdagen (alltså skattebetalarna) står med , att andra riksdagsledamöter som bor grannar mår dåligt.

Det har florerat en del dåliga och rent av patetiska motargument från personer inom SD och supporterklubben skriker att det är vänstermaffians påhitt för att skada partiet. Samma gamla visa som vanligt med andra ord.

 Varför är det så svårt för t.ex. Kent Ekeroth att på ett normalt och hyfsat sätt säga: Sorry, det var dumt och omoget av mig att festa och leva rövare på tider som är opassande. Jag lovar att det ska bli ändring. End of story liksom- men istället väljer man den kaxiga och i mina ögon, barnsliga attityden.

Att de super och festar bryr jag mig inte om. Alla har rätt till det. Men jag bryr mig om det faktum att en handfull personer förstör rätt mycket med många små grejer för den stora massan.

Men skit samma, inte min huvudvärk. Rätt ointressant ärligt talat. För det kommer att komma mer och grövre saker, var så lugn. Ni kan läsa mer på Klaric blogg

Något som däremot upprör mig är hur illa ställt det är med respekten för demokratin i detta land.

Jag har all förståelse för att det retar upp många när SDU håller en demonstration med paraollen “ stoppa svenskfientligheten”. Men det är ingen som äger rättigheten att försöka stoppa dem med hot och äggkastning och allt annat som säkerligen skedde under de timmar deras demonstration pågick.

Har någon en enda gång sett SDU bete sig likadant då andra organisationer haft möten eller demonstrationer?

Jag tycker sällan lika som många, jag kan till och med spy på vissas åsikter och beteenden. Men det ger mig aldrig rätten att neka dem rätten att framföra sina åsikter. Det jag kan göra är att på ett normalt och sansat sätt uttrycka varför jag tycker olika.

Det är inte heller acceptabelt att ett ungdomsförbund ska kosta oss skattebetalare så mycket pengar som dagens polisinsats gick på. Det är synd att man inte kan skicka räkningen till dem som beter sig på ett sånt sätt att polisen måste ingripa. För jag är tämligen säker på att motdemonstrationen inte hade ett tillstånd att ha en motdemo? Jag är inte dum, så jag begriper ju att vi skattebetalare aldrig kommer ifrån dessa notor. Men hellre betalar jag den än ser att inte alla får säga vad de har på hjärtat.

En sak jag undrar över är valet av ord “svenskfientlighet”. Jag undrar om man verkligen får med sig den stora massan när man väljer en benämning med en så stark nationalistisk klang. För hur det än är, så är det ytterst få av den stora massan som faller för det där i vårt land. Resten är vanliga Svenssons. Men jag kan ju så klart ha fel.

Ps! Rubriksättningen ska läsa med glimten i ögat..bara så ni surmulna inte går i taket 😉

Annonser

35 comments on “Rädda grannar och demonstration, en vanlig dag för SD?

 1. Tttore
  10 april, 2011

  Det är ingenting konstigt med “svenskfientlighet”.
  Det är dokumenterat sen länge att vissa grupper ”för krig mot svenskarna” genom misshandel och rån.

  • Mazdak
   10 april, 2011

   Från motdemonstrationens sida kan vi säga att vi är stolta över vår insats, och att vi har visat att trots att SD har mobiliserat från hela Sverige så är de ändå inte fler än 50-80 personer, samtliga SD:are rymdes i en dubbeldäckare.
   Samtidigt så är det en grundlagsskyddad rättighet till allmän sammankomst, och skulle polisen hindra oss från detta skulle man få uppleva Storstrejken och Ådalen om igen – demonstrationerna skulle vara i 10’000-tal.
   Vårat syfte med motdemonstrationen var att visa att vi är fler, så många fler att visa att SD är patetiska. Att rasism inte är accepterat i Göteborg av Svensson.
   Vi uppmanade inte till våldsamheter, så sluta förtala oss.

 2. Camilla
  10 april, 2011

  Jag vet vad man syftar på, men får det inte att gå ihop alla gånger. Menar man tex enbart etniska svenskar eller alla som lagligt får uppehålla sig i landet?

 3. Berra
  10 april, 2011

  Man kan sammanfatta det väldigt kort. SDU anordnar en demonstration mot rasism mot svenskar, den rasism som ligger bakom att begreppet svennehoror numera är utbredd vardagsmat på många skolor. Detta möts med våld och hot från extremvänstern. Säger det inte allt?

 4. info14
  10 april, 2011

  politisktinkorrekt punkt info
  friatider punkt se
  nationell punkt nu
  nationellidag punkt se
  vgnt punkt se
  realisten punkt se
  info14 punkt com
  radioislam punkt org
  skrivkonst punkt net
  jewwatch punkt com

  Nedtsående länkar skriver om hur verkligheten ser ut i Sverige vilket inte reflekteras i de stora media. De skriver ärligt om massvåldet, invandrarvåldet och de negativa konsekvenserna av den okontrollerade massinvandringen. De talar om vilka som ligger bakom det mesta av massvåldet, de ljuger inte som de stora tidningarna gör. De stora media vill inte spida sanningen om hur Sverige ser ut och tidningarna bedriver därmed en utstuderad politisk censur. Därför är det viktigt att sprida information om hur Sverige verkligen ser ut, skillnaden är skrämmande. Fakta och viktig information finns nedan då regimtrogen undanhåller avsiktigt nästan all viktig information. Den som inte följer nedstående länkar, som är störst i Sverige vet ingenting om situationen i Sverige. Dessa har nästa lika många läsare som de största tidningarna online. Under tiden som du läser den här signaturen blir din syster våldtagen, din mormor nedslagen & rånad medans din lillebror lär sig att injicera heroin.. Välkommen till mångkulturens Sverige! KOPIERA OCH SPRID VIDARE!

 5. Camilla
  10 april, 2011

  Ja, Sverige är inte ett ”vackert” land längre, förskonat från mord och droger och andra våldsamheter. Men är det enbart invandrare som begår dessa dåd? Nej, det vet vi alla, och jag vet att dessa sajter som radas upp skriver om sådant vi inte får läsa i vanliga media. Fast, varför skriver dessa sajter ytterst sällan om dåd som begås av svenskar födda i sverige (Åkessons favvo-uttryck) ? Man får känslan av att man vill förvärra bilden av vad invandrare är skyldiga till…

  Återigen, vilka drabbas av svenskfientligheten? Det är det jag haft lite svårt att bena ut, för buden är olika beroende vem man frågar inom SD och SDU.

 6. Rickard Melkersson
  10 april, 2011

  Givetvis syftar man på etniska svenskar.

  Du skriver ”Jag har all förståelse för att det retar upp många när SDU håller en demonstration med paraollen “ stoppa svenskfientligheten””, men VARFÖR retar en sådan demonstration upp så många människor, och varför har du förståelse för det?

  Jag förstår inte, om grupp x demonstrerar mot en viss typ av rasism, borde då inte grupp y – om de kallar sig själva för antirasister (vilket de ju gör) – tycka att grupp x manifestation är något positivt? Eftersom de INTE tycker det, så är min bedömning att grupp y är rasister, eftersom de protesterar mot en demonstration mot rasism. Det låter väl fullt rimligt, eller?

  Och till de kommunistiska invandrarna, hur är man egentligen funtad om man protesterar mot att ursprungs- och majoritetsbefolkningen i det land som man flytt, eller flyttat, till demonstrerar mot den rasism som drabbar infödingarna? Hur man kan vara så fräck övergår mitt förstånd. Om vi svenskar ska fördömas för att vi ogillar rasism som drabbar oss, varför ska då inte muslimer eller judar som demonstrerar mot islamofobi eller antisemitism fördömas?

  • Camilla
   10 april, 2011

   Jag skriver så eftersom jag vet att det finns människor som retar sig på SDU:s och SD:s politik, typ 95% av de röstberättigade. Och varför jag har förståelse för dem? Ja, det är mycket enkelt..jag har den utgångspunkten i mitt dagliga liv att alltid försöka förstå båda sidorna av ett mynt. De som är trångsynta brukar missa en hel del anser jag. Svårare än så var det inte 🙂

   • Stig
    10 april, 2011

    ”det finns människor som retar sig på SDU:s och SD:s politik, typ 95% av de röstberättigade.”
    Med det resonemanget följer den lika snusförnuftigt logiska slutsatsen att 99 % av befolkningen retar sig på Feminisktiskt initiativ, ungefär lika många är emot Piratpartiet och vill ine alls ladda ner någonting gratis (bra!), c:a 90 % är emot miljöpartiet och skiter i miljön och 70 % av de röstberättigade är emot sossarna och vill inte ha mer av deras bidrag.

    Närmare 50 % av befolkningen vill bromsa upp massinvandringen men eftersom en överväldigande majoritet av svenska folket blivit politiska mutkolvar som röstar efter sin privatekonomi så låter de sig mutas av alliansens skattesänkningar eller Den röd-gröna rörans mutor om fler bidrag eller höjda bidrag.
    Därför får folket de ledare de förtjänar.

 7. Olof Svensson
  10 april, 2011

  vå vänster-tanter får utrymme i media när de påstår att SD-politiker har fyllefester. Det säger väl allt om svensk media i dagsläget? Idag var en SD-politiker rasist när han återgav fakta från en undersökning om gruppvåldtäkter. (I Oslo begicks 90% av alla överfallsvåldtäkter av män med invandrarbakgrund år 2008)

 8. Rickard
  10 april, 2011

  Att det ska vara så svårt för meningsmotståndare att, istället för användning våld, bara gå iväg och hålla sig borta från demonstrationerna. Är man trygg i sina åsikter så ska man också kunna lita på att vanliga människor kan reflektera över informationen från SDU och förhoppningsvis avfärda den. Alternativt bara hålla käft och hålla en egen demonstration vid ett annat tillfälle.

 9. Rickard
  10 april, 2011

  Kan för övrigt rekommendera alla att gå in på Kent Ekeroths blogg där han förklarar situationen angående det ”hårda festandet” etc : http://kentekeroth.se/

 10. Stig
  10 april, 2011

  Förbannat karaktärslöst att dra igång en massa fyllefester som för att dra igång ett långt firande för att man kommmit in i riksdagen. Även om de som klagar överdriver (bla. en vänsterpartist vars uppgifter jag ALLTID betvivlar, spec. rörande SD) så skall man ta hänsyn till sina grannar sju av veckans dagar, framför allt efter kl 23:00.
  De verkar tro att politiker har ett privatliv. GLÖM det! Politiker är man 24 timmar om dygnet och de har ständigt ögonen (i det här fallet äv. öronen) på sig.
  Om de ändå vill ha ett spritflödande privatliv får de göra som Göran Person, köp en herrgård och en jäkla massa mark med minst en kilometer till närmsta granne, sätt ur ilskna vakthundar på markerna och festa INNE I herrgården så ögona blör. Öppna inga fönster!
  Först Petzäll och nu detta. En enda sådan liten fyllefadäs till så får SD rykte om sig om att vara riksdagens första A-lagsparti. En motpol till rödvinsvänstern.. ”Vitvinshögern” kanske eller något annat lagom kränkande som Hedin och hans spirituella polare på AB totar ihop och fås att spridas.
  Sååå ONÖDIGT!

 11. Erik
  10 april, 2011

  Jävla nötter de där som ska skrika sönder demonstrationer. Inte bara är det mycket tveksamt demokratiskt (alltså självklart odemokratiskt att slänga ägg osv, dock antar jag att man får ha motdemonstrationer som man vill), utan det är ju även jävligt klantigt strategiskt sätt. Om vanliga människor får välja mellan en sida som gapar så högt de kan och en sida som inte hörs, blir nog valet för de sista de senare.
  Läste även att de slängde smällare framför polishästarna, blir jävla arg på såna som ger sig på djur.

  Den svenska alkoholkulturen har jag idag personliga skäl att ställa mig tveksam till (har rört mig som en zombie hela dagen). Jag tror det vore bra för Sd att visa upp Kent Ekeroth så lite som möjligt.

 12. Erik
  10 april, 2011

  ”för de sista” = för de flesta

 13. Stig
  10 april, 2011

  Det fiinns ett skumt avsnitt i den där artikeln om SD:s påstådda fyllefester.

  ”Flera av dem som Expressen pratat med vill inte gå ut med sina namn. De är helt enkelt rädda för att öppet prata om stökiga SD-fester”

  SD-rikdagsmännen är alltså inte bara störande festprissar utan även farliga och hämndlystna människor, så farliga att man inte ens vågar gå ut med namn.

  Där rök de mesta av trovärdigheten för den artikeln.

  • Skeåning
   10 april, 2011

   En annan konstig sak är, om festerna nu var de okontrollerade fylleslag, som det målas upp, varför kontaktades inte ordningsvakterna som finns i riksdagshuset? Är det fester som man är ”rädd för” borde ordningsvakterna varit inblandade på direkten. Det här har blåsts upp till helt orimliga proportioner, som vanligt.

   • Stig
    11 april, 2011

    Och samtidigt med detta har den SD-fobiska SVT-journalisten Roland Zuiderveld letat upp en ett och ett halvt år gammal artikel på Thoralf Alfssons blogg om invandrarnas överrepresentation i gruppvåldtäckter och publicerat den som en sorts nyhet!
    Varken artikeln eller innehållet är någon nyhet men det tycks ha mobilserats ett sorts anti-SD kampanj just nu inför SDU:s demonstration Gbg. Förmodligen är det mer en betingad reflex i PK-världen än planerat.

 14. z999
  10 april, 2011

  Var inte det här rätt kul?
  http://www.dn.se/nyheter/politik/rasism-pa-sd-ledamots-blogg

  Citerar med kommentarer:
  ”En av Sverigedemokraternas riksdagsledamöter kopplar gruppvåldtäkter till utländska män. Men trots det blir det inga åtgärder från partiets sida.”

  Är det inte dags att anmäla BRÅ också i så fall? Dom påstår faktiskt samma sak. Det kan vemsom helst kolla upp. Och visste ni att Stefan Herman med kopplingar till BSS har kontakter med BRÅ!? Dom har intervjuat honom en gång faktsikt!

  ”På sin blogg skriver Thoralf Alfsson, enligt SVT:s Rapport: ”När det gäller just gruppvåldtäkter så handlar det nästan uteslutande om förövare med invandrarbakgrund eller utländsk härkomst”.”

  Enligt en undersökning i Norge så är det precis så! Är det inte dags för krig!

  ”Dessutom beskriver han den som begår brottet som personer som har en ”näst intill sjuklig människosyn”.”

  Hur kan han säga så!!! Och ändå vara kvar i partiet!!!??? Tycker alla i SD att personer som begår gruppvåldtäkter har en ”näst intill sjuklig människosyn”!!!???

  Är det någon som har länkar till lite våldspornografiska sidor till oss med en sund människosyn? Helst med tortyrliknande inslag.

 15. Varg i Veum
  10 april, 2011

  Logiskt sett så är de som ser ut som ”vita” ”blekansikten” ”västerläningar”, de som inte är förortsbor av den sorten som förknippas med förortsbor i debatten, de som drabbas av ”svenskfientlighet” Typ allt som inte förknippas med ”invandrare”.
  Det är samma sak som ”främlingsfientlighet” fast åt andra hållet för att underlätta för en viss typ av invandrare. Men jag tror faktiskt inte att man måste vara sverigedemokrat eller nazist för att vilja förstå vad det ordet betyder.

  Jag tror inte att du är dum.

 16. z999
  10 april, 2011

  Jag anser att det är svenskfientligt när invandrare får jobb före svenskar grundat på etnicitet och inte på att man kollar upp individuellt om invandraren överhuvudtaget är i behov av förtur före svenskar. Den här svenskfientligheten syns inte så mycket eftersom ingen längre bryr sig om svenskar som konkurerar om jobben i låglönesektorn.

  Jag anser att man är svenskfientlig om man medvetet försöker skapa en ”sanning” att invandrare byggt upp Sverige istället för tidigare generationer.

  Jag tycker att det är svenskfientligt om man på allvar som riksdagsman anser att arbetsgivare ska ha rätt att anställa folk från vilket land man vill, speciellt med tanke på att det är svenska medborgare som betalar riksdagsmannens lön.

  Det finns en underton av svenskfientlighet om man påstår att det inte finns någon svensk kultur.

 17. Varg i Veum
  10 april, 2011

  @z999. BRÅ påstår inte att den övervägande delen av våldtäkterna utförs av vissa sorters invandrare (den sorten som Alfsson pratar om), det skulle de aldrig våga. De har inte ens undersökt det (det är rasistiskt) utan bara det allmänna begreppet ”invandrare”. De har undersökt alla fällande domar (på 90-talet i den rapport jag läst) där gärningsmannen är känd. Och känd gärningsman är man när man åkt fast, inte när någon säger att hon blivit våldtagen av en viss sorts gärningsman. I undersökningen som BRÅ gjort existerar inte dessa gärningsmän.

 18. Varg i Veum
  10 april, 2011

  *anses rasistiskt* skulle det stått….

 19. Kant
  10 april, 2011

  Jag fattar inte varför det blir såna problem. Vid salemmanifestationen och folkets marsch är det inte lika stökigt. Göteborg valde tydligen att inte ge tillstånd till motdemonstranterna som struntade i det. Sånt har försökts även i Salem men då har polisen fixat det. Klara fasta regler för de som är fredliga att hålla sig till och sen har man rensat upp bland resten. Det har inte varit så grova mötestörningar när talarna har talat heller och det har inte berott på att det har varit mindre folk. Den värsta salemmanifestationen var 2003, i vanlig ordning så var allt våld från motdemonstranterna. Numera har motdemonstranterna valt att ha en tyst motdemonstration med plakat, i stort sett.

  I och med att polisen sköter sig så exemplariskt i Salem så tar det emot att säga det men mycket tyder på att det är polisens fel att det blev som det blev i Göteborg. Jag anser att SD ska konfrontera polisen istället för meningsmotståndarna.

  Camilla, svenskfientlighet är ett subjektivt ord som kan betyda väldigt mycket beroende på vem du frågar. Om SDU anser att det finns svenskfientlighet så får dom definiera vad just dom menar. Dom skulle inte definiera det på samma sätt som mig i alla fall.

 20. Kant
  10 april, 2011

  Ett tips till för Göteborgs kommun. Om man vet att det blir en motdemonstration så är det bättre att ge tillstånd till den. Det ger en kontroll över situationen och skapar dessutom en splittring mellan de som tänker demonstrera fredligt och de som inte tänker göra det.

 21. z999
  11 april, 2011

  @Varg i Veum:
  ”BRÅ påstår inte att den övervägande delen av våldtäkterna utförs av vissa sorters invandrare (den sorten som Alfsson pratar om), det skulle de aldrig våga. De har inte ens undersökt det (det är rasistiskt) utan bara det allmänna begreppet ”invandrare”.”

  Jo jag vet. Det anses ok att slå ihop alla invandrare i en grupp för att jämna till statistiken. Man anklagar alltså invandrare från länder som är lågt representerade i brottstatistiken och är blinda för rasismen i det.

  ”De har undersökt alla fällande domar (på 90-talet i den rapport jag läst) där gärningsmannen är känd. Och känd gärningsman är man när man åkt fast, inte när någon säger att hon blivit våldtagen av en viss sorts gärningsman. I undersökningen som BRÅ gjort existerar inte dessa gärningsmän.”

  Ungefär som när man berättar lugnande sagor för barn.

 22. Pingback: Rasismen fortsätter på Thoralf Alfssons blogg | Jan Rume´s Blogg

  • Ugglan
   11 april, 2011

   Åja, så farligt var väl inte Thoralfs artikel. I vårat grannland Norge kan kan gud bevars tala ganska öppet om kulturberikningen som vi är utsatta för. En fråga bara. Varför var du själv medlem och förtroendevald i ett rasistparti?

 23. Kerry D
  11 april, 2011

  Konceptet med ”svenskfientlighet” funkar inte som utåtriktat budskap för SD. Punkt. Vanligt folk begriper inte vad SD talar om. Hur många år ska det ta innan SD släpper detta ältande? Men eftersom Mathias Karlsson tycker att det är en jättebra grej så fortsätter detta tjöt.

  Det är ett legitimt problem med tex omvänd diskriminering, kan det hävdas, men är det ”svenskfientlighet”? Syftet är att med extraordinära insatser lösa ett allvarlligt samhällsproblem. Tanken är progressiv men inte oproblematisk.

  Här låter SD alltså kufiska, lite halvnazziga. Så är det. Att demonstrera mot ”svenskfientlighet” är att driva en fråga SD aldrig kan vinna men som man fortsätter av nationalistiskt-nostalgiska skäl. Det ser mycket illa ut med tanke på hur många extremt stora och varierande utmaningar Sverige står inför.

  För övrigt verkar det som om SDU fått dra ihop folk från hela Sverige för att få ihop till en minimistorlek på sin demonstration. Många välbekanta ansikten är det….

  • Stig
   11 april, 2011

   Vilket ord man än hittar på eller finner passande på ett visst problem så blir ordet stötande och ”nazistliknande” om det råka innehålla bokstäverna S-V-E-N-S-K. I den ordningen alltså! Om man däremot kastar om dessa bokstäver uppstår ett obegripligt ord vilket är helt korrekt…Nej inte språkligt kanske men politiskt korrekt.
   Ord som Sverigevän, svenskvänlig, svenskfientlig har lika svårt att bli accepterade hos en räddhågad befolkning med beröringsskräck. Sådana ord låter ju också som om det vore krig och det är det väl inte direkt. Inte än! Och ett land som håller på att ta livet av sig själv lär inte starta något krig heller, inte ens inbördeskrig den dan det kan bli nödvändigt.

   Många decennier av jantelag och oikofobi i kombination med massinvandring och islamisering har fått sådana absurda konsekvenser.

   ”Det är ett legitimt problem med tex omvänd diskriminering, kan det hävdas, men är det ”svenskfientlighet”?
   Med svenskfientlighet menas i huvudsak hatbrott mot svenskar. Våldtäckter, stölder och överfallsrån etc. Det milt klingande ordet ”omvänd diskriminering” låg nog inte i fokus i denna demonstration.

 24. Kant
  11 april, 2011

  Något som jag tycker är intressant är att studera folks beteenden när det har varit en sådan här demonstration och en uppenbart ickedemokratisk motdemonstration, observera att jag inte dömer motdemonstranterna på något vis. Vi har ingen överhet som går ut och fördömer motdemonstranterna och inte heller är man tydligen intresserad av att sätta in tillräckligt med poliser för att skydda demokratin. Intresset för demokrati verkar onekligen svalt och begreppet demokrati väldigt relativt.

  Juholt vill tydligen avskaffa monarkin. Det skulle aldrig vara hållbart i en folkomröstning men i en demokrati så utgår makten från politikerna, eller vad säger demokraterna? Rojalisterna skulle kunna försvara demokratin med att kungafamiljen är invandrare och ett avskaffande är emot mångfalden i samhället. Men eftersom kungen är av fel ras så fungerar det inte. Vi nationalsocialister är inte lika ytliga som mångfaldsförespråkarna så att vi tror att rasskillnadern sitter i hudfärgen.

 25. z999
  11 april, 2011

  Salemmanifestationen, som Kant har nämnt, är tyvärr en tragisk miniversion av ”extremhögern”s historia i Sverige. Det hela börjar med en ambition att demonstrera mot svenskfientligheten. Antirasisterna kan väl hålla med om att det i alla fall är lite fientligt att hugga ner någon med kniv? Redan från start så tar nazisterna över större delen av arrangemanget eftersom dom är bäst organiserade (dejavu från BSS’s tidsera) och nationaldemokraterna är med mest på nåder. Undrar vad dom tyckte det året som demokrater anklagades både för mordet och på situationen i samhället? Det finns en chans att få med även ickenazister på det hela redan från start, den chansen spolieras självklart och salemfondens deklaration att det är en öppen demonstration för alla som vill demonstrera mot det ökande våldet mot svenskar ses som ett skämt från dåvarande NSF. Diverse meningsskiljaktigheter följer men projektet överlever, till skillnad från BSS-projektet som hade en liknande inriktning. …blääk, det är väl ingen som orkar läsa om jag drar alltihop som jag tänkte…

 26. z999
  11 april, 2011

  Det var ju kul att Kant skrev inlägg nummer 88 i förra tråden 🙂
  88=8:e bokstaven i alfabetet är H, 88 är HH = H-il H-tler enligt nynazistisk kodning. För oss andra är det väl mer förknippat med glass.

  • Camilla
   12 april, 2011

   Det var faktiskt lite roligt 😀 Ibland blir det komiska sammanträffanden.

 27. Mac
  12 april, 2011

  – Sverige är i dag ett land där svenskfientligheten tar sig uttryck bland annat i ett utbrett rasistiskt våld mot svenskar, etnisk diskriminering av svenskar på arbetsmarknaden och ett förnekande av det svenska folkets existens där svenskar är den enda folkgrupp som inte skyddas av hetslagstiftningen, säger SDU:s pressektreterare William Hahne, initiativtagare till demonstrationen, på SDU:s hemsida.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 10 april, 2011 by in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: