Tankar åt alla håll & kanter

Är förnuft för mycket begärt?

Jag är ingen mediahora om nån nu trodde det.

Den här postningen skulle jag ha skrivit för flera dagar sedan, men tiden har inte räckt till. Jag borde ha julstressat med bak, godisgöra och klappar men har ägnat tiden åt att träffa otroligt många nya och gamla bekanta. Vi har haft många intressant samtal om aktuella saker. 

 

 

Jag ska inte bli långrandig, utan jag ska bara klargöra vissa saker som ett fåtal tydligen inte riktigt kan få in.

Vi börjar med Levi Klausen, eftersom jag har fått ett par skärmdumpar från människor som bevisar att det finns en person som jag tydligen ska akta mig för om vi ses, plus att Levi him self tycks tro att jag har honom som hobby.

Jag kan tyvärr inte hjälpa att Levi Klausen, känd över hela Sverige sen 2007 blev utesluten, detta pga. sin egen dumhet. Jag är inte heller den som tipsade media om vad han skrev på sin facebook. Däremot tog jag upp det efteråt eftersom det då redan var ett faktum. Man måste tänka på att det finns flera hundra som kan ha blivit minst lika upprörd som jag blev av hans skriverier. Jag kan ju säga att jag både fått och vb:at dessa dumpar rätt friskt. Så nej Levi, det är inte mitt fel att du blev utesluten, däremot var det jag som varnade dig för att du nog skulle få äta upp din obetänksamhet. Hur många andra av dina vänner eller nära och kära hade det förståndet? Tänk på det..

När det gäller Runar Filper och mitt “avslöjande” att han köpte sig segern vid omröstningen vid senaste Distriktsårsmötet så ligger det till så här: Jag har inte ringt media. Jag gick med på att prata med Tv4 först efter att de ringt upp Runar Filper och de bad mig att ge min syn på det hela med tanke på vilka svar han hade gett dem när de konfronterade honom med dessa uppgifter. Vilka jag i och för sig la ut på bloggen, skrivna med jäkligt mycket ironi. Men lika sant trots det. Men återigen, det var inte jag som gick till media. Trist va? Mer om detta kan ni läsa på denna blogg: sunnebloggen

Däremot är jag glad att det kom ut. Av flera anledningar. Det är mycket kommer att bli upp till bevis den närmaste tiden. Det ska bli intressant att se om riksorganisationen kommer att reda ut detta, eller om det kommer att slätas över och ramla i glömska. Inte min huvudvärk. Det blir som det blir.

Däremot vet jag att den politiska arenan i Värmland bävar för att detta faktiskt ska gå rätt till. Alltså att det blir en utredning och det går att fastställa att Filper gjort exakt det jag vet och kan svära på vad som helst att så är fallet. För skulle Filpers makt äntligen ha nått sin kulmen så innebär det ett helt nytt scenario för SD Värmland.

Äntligen får distriktet chansen att växa och drivas av människor som är kunniga inom politik, kan hantera mediala kontakter och samla medlemmarna till en stark grupp, istället för det motsatta idag. Detta skulle vara en mardröm för många, för då finns chansen (risken för vissa) att SD faktiskt kan ta ett rejält fäste i Värmland. Idag visar SD bara på 2,5% vilket är under all kritik. Men tryggt för motståndarna.

Men då krävs det att man inom SD Värmland innan den 1:a Januari nominerar de man vill se i en styrelse. Jag vet att valberedningen gått ut med att sista datumet är den 15 dec. men detta är inte korrekt, det beror mer på att valberedningen vill ha lite mer tid på sig att arbeta så att pressen inte blir för tung. Så tänk på det, vill ni ha en verklig förändring så se till att nominera bra människor. Annars har ni ingen chans. Då fortsätter det som alla andra år. Även om Filper leker Putin med en förbestämd ordförande (kvinnlig är mitt heta tips) som kommer att utföra hans order fast under en annan flagga.

Jag ska avsluta med att förklara en sak: Jag har absolut inget att vinna på detta. Jag väntade tills alla val var över och jag väntade tills valberedningens datum för nya nomineringar till styrelsen hade passerat innan jag öppnade munnen. Detta för att ingen skulle kunna påstå att jag var ute efter makt och positioner. Detta kan vilken treåring som helst se, men tydligen inte alla inom partiet. Enkel ekvation. Det är heller ingen privat schism mellan mig och Filper, hur kan röstfusk vara av privat karaktär? Snälla nån, jag sätter mig själv på pottkanten för sjutton för att ni ska få veta sanningen. Mer än så kan ingen människa göra.

God Jul på er!

 

J 

Annonser

37 comments on “Jag är ingen mediahora om nån nu trodde det.

 1. Lasse Breitz
  19 december, 2010

  Du är modig fattar du det själv? Behövs fler av din sort! 😀

 2. Camilla
  19 december, 2010

  Tack.. Men modig är inte rätt ord, jag gör bara det jag anser alla borde göra.. Hålla sanningen främst, sen att man ibland måste gå kringelkrokar innan man kan släppa den är tyvärr ett måste..

 3. Anders
  19 december, 2010

  Kan inte fatta att du kan vara med i ett parti med så många tomtar på ledande plats. Och då menar jag inte bara på lokalnivå.

  SD:are i toppen och blivande riksledamöter för partiet som är ute på nätterna och muckar med ståuppare och slåss med okända på gatan? Och som fortfarande står kvar i partiet. När alla seriösa partier råkar ut för sådanna, så är deras framtid i partiet över. Men inte i SD…

 4. Camilla
  19 december, 2010

  @ Anders:

  jag är nog på väg att segla ut snart..tror du inte det? För inte är jag populär nu när jag efter många försök att få andra att agera själv öppnat munnen om detta.

  Sd är ju lite eljest vet du.. till och med jag erkänner det .. och jag tror det finns fler som tycker samma som jag..

  • Joakim Larsson
   19 december, 2010

   Något uteslutningsärende har jag svårt att se som möjligt. Det ska du nog inte vara orolig för, men osvuret är väl bäst när det gäller sånt.

   • Steve Roper
    20 december, 2010

    ”Något uteslutningsärende har jag svårt att se som möjligt. Det ska du nog inte vara orolig för, men osvuret är väl bäst när det gäller sånt.”

    Mot Camilla? Vore kanske väldigt bra. Skulle möjligen kunna vara enda sättet att utreda den här saken eftersom flera misstänker att riks skyddar Filper av någon anledning. Hur kan en politiskt så svag person med dessa internt helt belagda tendenser annats tillåtas få fortsätta. I varje annat parti är detta lika med politiskt sudden death. Ett uteslutningsärende skulle rimligen förutsätta en ordentlig genomlysning av den aktuella frågan? För en gång skull kommer väl Filper därför nog INTE kräva uteslutning av en meningsmotståndare i Värmland, tippar vi.

   • Camilla
    20 december, 2010

    @ Joakim

    Ja, jag har också svårt att se det egentligen, eftersom jag inte är ute efter att skda partiet ..snarare det motsatta. Men som du skriver, osvuret är bäst..för jag har ju själv medvetet låtit detta ske. Även om mitt syfte var att samla på mig tillräckligt med bevis och invänta rätt läge. Hade jag gjort annorlunda hade detta bara försvunnit in i nån dimma som tidigare. Men är dte så då tar jag den smällen, det har jag räknat med att få göra.

 5. Anonym
  19 december, 2010

  Du är inte ensam! Vi är många i hela landet som står bakom dej så kämpa på!!!!!!!!!!

 6. Borgare i Värmland
  19 december, 2010

  Filper forever!

 7. K Hamsun
  19 december, 2010

  Riks kan fortsätta stödja Filper i Värmland av internpolitiska skäl, be my guests, men kalla fakta i form av kommande valresultat kommer att meddela sin enkla sanning. Det gäng sociala avvikare som Filper samlat kring sig rör sig inte obemärkt genom landskapet (eller opinionen). Den unika inbromsning som skett för SD i Värmland senaste valet är fakta. Om Filper mot all förmodan skulle tvingas bort i morgon dag skulle det ta 10 år att snygga upp sd-imagen i länet.

  Senaste beviset på det pågående moraliska sammanbrottet i distriktet är att distriktsstyrelsen har nominerat Erik T Johansson, trots belagd och praktiserande rasism, som nämndeman, som även accepterats.
  http://nytt.karlstad.se/protokoll/kf/2010/2010-12-09/3_Paragraf_02_Bilaga_4.pdf
  http://sunnebloggen.wordpress.com/2010/09/13/chefen-still-alive-and-kickin%C2%B4/

 8. Camilla
  20 december, 2010

  @ K Hamsun

  Mm..det där är också en prekär situation som jag faktiskt låtit bli att nämna mer än kanske lite ytligt. Jag fattar inte detta, för jag var själv med på det mötet med riks som ställde frågor ang denna man. Jag hörde själv hur Runar Filper intygade att mannen inte hörde hemma i SD rent ideologiskt, men ville ha honom kvar tills efter DÅ av praktiska skäl. Sen trodde jag att saken var utagerad..men tydligen inte.. Märkligt är vad detta är .. men det har kanske hänt nåt som vi inte vet om eller hur?

 9. z999
  20 december, 2010

  Det är inte så att Filper håller sig kvar på grund av svagheter i det demokratiska systemet? Jag vet att ickedemokratiska partier i Sverige har haft det betydligt lättare att styra upp liknande problem.

 10. z999
  20 december, 2010

  Vill bara tipsa om en bra bok av min favorit-antirasist, Helene Lööw. Boken heter ”Nazismen i Sverige 1980-1997”. I boken nämner Helene BSS.
  ”BSS var enligt Nordiska Rikspartiet (NRP) på sin tid ”ett organ för judar och demokrater för att krossa nationalsocialismen”. Så står det på sid 29.

  Väldigt intressant för mig eftersom jag anser att kampanjen BSS krossades av NRP. BSS’arna sågs som töntar eftersom de överhuvudtaget diskuterade ”det självklara” med tvångsrepartriering av invandrare. BSS var också ett försök att samla demokrater mot massinvandringen, innan dess var det bara nazisterna som var organiserade.

  Anders Klarström, SD’s förste partiordförande, skrivs det om på sidan 72.
  ”Anders Klarström är livrädd för att han skall få stryk — det är inte utlänningarna som är ute för att slå ner oss, det är nazisterna.”

  Helene Lööw har aldrig tvivlat på att Klarström var ärlig när han tog avstånd från nazismen och det gjorde inte jag heller.

 11. Robert Stenkvist
  20 december, 2010

  Det är rätt mycket skitsnack bland kommentarerna här.

  ”SD:are i toppen och blivande riksledamöter för partiet som är ute på nätterna och muckar med ståuppare och slåss med okända på gatan? Och som fortfarande står kvar i partiet. När alla seriösa partier råkar ut för sådanna, så är deras framtid i partiet över. Men inte i SD…”

  Vilka blivande riksdagsledamöter slåss på gatan med okända? När seriösa partier råkar ut för sådant? Ren jävla lögn, folkpartiet har en medlem (tidigare företrädare) som dömts för pedofili här i sthlm, han är fortfarande kvar. En folkpartist i Haninge är öppet rasistisk mot partikamrater, han har kvar sina uppdrag. En moderat riksdagsman springer full med sin avkomma i barnvagn, slåss med kvinnlig väktare, konsekvenser, inga. listan kan göras hur lång som helst. Det är du som är en tomte Anders, du ser t.o.m. ut som en sådan. Så sådant kan inte hända i ”seriösa” partier, menar du allvar?

  Vi lever i ett demokratiskt land, man får verka i vilket parti man vill. Jag själv går efter partiernas politik, i första hand (självklart har företrädarna betydelse) Jag tycker att de övriga partiernas politik med fullständigt vansinnig immigrationspolitik, integrationspolitik och övrig politisk korrekthet med hysterisk feminsim, mångkultur och annan skit är lite ”eljest” och då talar vi om faktisk politik, inte att en eller annan varit ute och festat.

  Nä, alla företrädare är inte bra företrädare eller framförallt ledare. Det finns inget svårare än att vara en god ledare, massvis med människor misslyckas i näringslivet, i skolan där jag själv arbetar och i partipolitiken. Det finns förmodligen fler dåliga ledare än goda, i samtliga partier, för att det krävs en samling unika egenskaper som alla skall klaffa. SD har säkert en del undermåliga ledare, en del dåliga t.o.m. precis som de övriga partierna, men de döljer sina misstag lite bättre. Vi kan t.ex. läsa bloggar från sossar som fanimig borde sitta på ett dårhus i stället för att leda lokalavdelningar.

  Problemet är också att Expo och alla ”antirasister” sitter och slickar i sig, just för att skada partiet. Egentligen har de inget egenvärde att skada partiet, det är partiets politik de vill skada, speciellt som det inte går så bra i alla de debatter där man säger sig vilja ”avslöja” partiets politik, det har ju mest blivit tvärtom. Just detta är ju ett problem som inte de övriga partierna har.

  • Stig
   24 december, 2010

   ”Vilka blivande riksdagsledamöter slåss på gatan med okända? När seriösa partier råkar ut för sådant? Ren jävla lögn”
   Den där Anders är mytoman och strör regelbundet sådana kommentarer omkring sig utan att ha belägg för något av dem, i bästa fall kommer en halvsanning då och då. Ett bloggtroll m.a.o. eller skall vi säga tomte nu när det är juletider.

 12. Robert Stenkvist
  20 december, 2010

  Förlåt, jag glömde, god jul och gott nytt år, även på dig Anders 😉

 13. Nilsson
  21 december, 2010

  Det var näppeligen SD´s partisekreterare som började bråka, han blev påhoppad av en berusad idiot.
  Idioten blev gripen av polis.

 14. Camilla
  21 december, 2010

  Jag tror Anders syftar på Erik A och Christian W dispyt med Soran.. som faktiskt var den skyldige, inte de två

  Men visst är det så Robert att SD:s företrädare är duktiga på att mörka sina mindre bra sidor, för man vet att alla letar efter minsta lilla lucka. Men det betyder inte att det är ok. Inom politiken så ska det gå rätt till, oavsett vilka bokstäver man sätter framför sina åsikter.

 15. z999
  21 december, 2010

  Angående invandring och indianer som nämnts här någonstans, är det ok att säga att man tycker att invandringen historiskt sett har varit bra och utvecklande? Det betyder att man tycker att folkmordet på amerikanska indianer var positivt och även kolonialpolitiken i Afrika samt övergreppen på aborginer i Australien. Eller syftar man på någon annan invandring? I så fall vilken? Extremt dåligt pålästa antirasister brukar dra upp c:a 2000 valloner som exempel på invandring.

  • Camilla
   21 december, 2010

   Det var inte indianerna som var problemet, det var de fortsatta kommentarerna..

 16. Patrik, Ängelholm
  21 december, 2010

  Camilla, jag väljer att tro på ditt försvar i stort, men lägger mig inte i detaljer kring ordväxling mellan dig och Filper. Du gillar att säga vad du tycker och du är frispråkig. Mediehoror finns av båda könen och har förekommit i partiet genom åren, men frispråkighet och ”mediehoreri” är 2 skilda ting.

  Att det stormar i SD, jovisst, på sina ställen. Men det finns en del rätt lugna och välfungerande farvatten också. Och en del av stormarna är givetvis bara i vattenglas. T.ex tycker jag riksdagsgruppen skött sig fantastiskt sedan riksdagsinträdet (någon sekreterar-groda och någon kanslists barincident bortsedd), och som Pia Kjärsgaard sa när hon gästade SD’s möte i Höganäs den 11 sept 2011 (Me<—- was there 🙂 ), så håller ett parti ihop även om det stormar, förutsatt att det håller ihop i toppen.

  Men tråkigt med problemen i SD Värmland. Utan full detaljinsikt så kan man notera ganska många problem där, i form av t.ex. kandidatbrist, avhopp, schismer. Värmland hade väl bland de bättre valresultaten för SD i tidigare val också om jag inte missminner mig, men så icke i valet 2010.

  Jag vill nog säga att problemen i SD Värmland är klart värre än SD-genomsnitt. Runar Filper upplever jag samtidigt som en kämpe, som gjort massor med gott för partiet. Varför SD Värmland är såpass drabbat av problem vet jag inte, och jag vill inte med automatik skylla det på Filper eller någon annan. Ibland är det helt enkelt bara så att en olycka inte kommer ensam. Men jag hoppas verkligen att SD Värmlands nya distriktstyrelse skall tillsättas under öppenhet och på schyssta villkor som släpper fram nytt blod, gagnar partiet och inte främst gynnar enskilda personers intressen… en rätt generell förhoppning, förvisso.

  Ang. Levi Klausen. Ja honom fick man kämpa en del för att försvara, efter fadäsen i TV för en tid sedan. Det kunde likväl förlåtas utan problem, alla kan bli halsstarriga inför en TV-kamera. Facebook-fadäsen var däremot fruktansvärt barnslig. Vi kan inte ha politiker som uttrycker sig så, och samtidigt hävda att vi är ett seriöst parti. Klausen sköt ut sig själv och kan inte skylla på någon annan.

  • Camilla
   21 december, 2010

   Patrik, klok och klarsynt som vanligt 🙂

   Visst sjutton är Filper en kämpe, det är inte snack om något annat. Han har offrat jäkligt mycket för sitt livsprojekt. Men ibland är det som så att om en person blir ”ett” med något som är ett demokratiskt samarbete och vägrar att släppa på den totala makten genom att hela tiden måste ha ett finger med i spelet så dröjer det inte länge förens allt brister. Precis som du skriver så är det tack vare Filper och hans maniska vilja att få Värmland i topp som resultaten under många år var imponerande. Men med dagens fiasko måste även han stanna upp och inse att det nog är dags för en total förnyelse. För SD Värmland är inte Filpers egendom, det är partiets och väljarnas gemensamma organisation. Tyvärr vägrar Filper att släppa ifrån sig detta, och vet med sig att förtroende är i majoritet förverkat. Det är synd, men säg den ledare som sitter for ever? Sen är det också som så att fusk aldrig är ok, inte ens om Filper hade lyckats med ett rekordval. Men just nu är SD Värmland sänt till havets botten. Vilket slår hårt mot alla dem som sitter som förtroendevalda och försöker göra ett bra jobb. De får ta skiten från hans klipp och klistra metoder och allt annat.

   Jag anser precis som du att de som sitter i riksdagen gör ett fantastiskt jobb, även om jag tycker att vissa saker är både patetiska och barnsliga. Men jag hoppas och tror att detta ska växa bort, att man vaknar till och inser att man har fått världens guldchans och att den inte ska sjabblas bort pga stureplansbarnslerier som jag kallar det.

   Och ska man vara ärlig så är det rätt bra gjort att det inte är fullständig orkan på havet med tanke på hur många olika och jäkligt envisa och starka viljor det är som är med och styr skutan 😀

   Levi är en fin kille, han menar inget illa. Men det hjälps inte. Man måste ha huvudet med sig som förtroendevald. För det han skrev slår tillbaka på alla andra, de dras med och folk tror att de är likadan som han utåtsett verkar vara. Men felet är att Filper satte honom på en sådan offentlig position, likaså som 12:e namn på landstingslistan. Det var ärligt talat en egoistisk gärning från Filpers sida att utsätta grabben för detta. Men han fick flertalet röster och mindre stolar han var tvungen att hitta låtsas-kandidater till. Sanningen är bister. Fast ärligt.. skulle man i något annat parti acceptera sådant här`? Och vem skulle inom SD acceptera detta från något annat parti?

  • Ture Björkman
   21 december, 2010

   ”Jag vill nog säga att problemen i SD Värmland är klart värre än SD-genomsnitt.”
   Korrekt.

   ”Runar Filper upplever jag samtidigt som en kämpe, som gjort massor med gott för partiet.”
   Kan du specificera dig? Vad gott i Värmland, och på vilken information grundar du det?
   Runar Filper är väldigt intresserad av att dela ut flygblad, i övrigt saknar han nödvändiga kapaciteter som demokratiska ideal och normal social lyhördhet, politisk allmänbildning och är TOTALT utan kunskap om modern organisationmanagement. Men kalla honom gärna ”kämpe”. Det är ett till intet förpliktande epitet så länge det inte specificeras.

   ”Ang. Levi Klausen. Ja honom fick man kämpa en del för att försvara, efter fadäsen i TV för en tid sedan.”
   Menar du på fullaste allvar att du har försvarat Levi Klausen?

   • Patrik, Ängelholm
    24 december, 2010

    Jag finner ingen större anledning att specificera mig ang. Filpers välgärningar för partiet, utöver att jag vet att han rent allmänt kämpat för partiet och i partiets anda i väldigt många år. Vad han gjort mindre bra har jag inte yttrat mig om eftersom jag inte vet, men jag har konstaterat att mycket inte gått så bra i det distrikt han leder.

    Ja det stämmer att jag på olika sätt försvarade Klausen i ett par bloggdebatter, ang. hans mindre lyckade och sedermera ganska kända TV-framträdande. Jag har sällan haft svårt att försvara partikamrater som blir angripna på olika sätt, men det här var faktiskt litet av en utmaning. Givetvis gick det inte komma ifrån att Klausen svarade oerhört dåligt för sig, men många av dem som gnällde på hans framträdande hade förmodligen gjort bort sig ännu värre, om de ens vågat försöka.

 17. Patrik, Ängelholm
  21 december, 2010

  ”11 sept 2011 ”

  Förlåt, jag har tagit ut nyårsafton i förskott.

  11 sept 2010 skulle det förstås stå!

 18. Camilla
  22 december, 2010

  @ Robert: Har jag missat att ngn skrivit att det är ingen skillnad mellan hur man skriver i media om SD och andra partier?

  Hur som helst så har du delvis rätt, men faktiskt även fel. Mycket beror på vart man bor tror jag. Ta här i Värmland, då skulle det kunna skrivas hur mycket som helst enbart för att förstora saker och ting. Men det undviker pressen faktiskt. Men visst är det trist att det ska vara sån skillnad, däremot tror jag att detta kommer att minska hela tiden. För jag är tämligen säker på att media kommer att göra vad de kan för att ta ifrån vissa inom SD möjligheten till att spela ”på vi och dem”..vilket är bra, för det betyder ju att alla behandlas lika.

 19. Robert Stenkvist
  22 december, 2010

  Anders skrev så här.

  ”SD:are i toppen och blivande riksledamöter för partiet som är ute på nätterna och muckar med ståuppare och slåss med okända på gatan? Och som fortfarande står kvar i partiet. När alla seriösa partier råkar ut för sådanna, så är deras framtid i partiet över. Men inte i SD…”

  Så nu kommer denna dam att få lämna sina uppdrag, ety hon ju tillhör ett ”seriöst” parti? Vi väntar och ser då. Men du själv Camilla skrev ju om folkpartisten som blev dömd för pedofili (om jag minns rätt), han fick lämna sin post men fick behålla sitt medlemskap. Skulle samma sak kunnna hända i SD?

 20. Robert Stenkvist
  22 december, 2010

  Jag vet inte hur SD Värmland fungerar Camilla, men sanningen är den att andra distrikt fungerar på ett annat sätt och är mycket mer välskötta. Här i stockholm väckte vi uteslutningsärende mot en person som gjorde sig skyldig till en hundradel av vad du beskriver, direkt. Den sidan kommer ju inte fram utan nu läser Expo och andra, kanske presumtiva väljare och tror att hela SD fungerar som Värmland eventuellt gör, läs bara vad Anders skriver så får du det bekräftat.

  • Moses
   22 december, 2010

   ”Den sidan kommer ju inte fram”

   Rågfors har på flera ställen refererat öppet till en sorts ”samlingsblogg” där Filper och dennes allra närmaste diskuterats. Denna blogg redogör för ting som uppenbart är mot svensk moral och föreningstradition, och om saker som det finns uteslutande finns entydiga belägg för.

   http://sunnebloggen.wordpress.com/

 21. Ture Björkman
  22 december, 2010

  Robert, vad är din poäng?

  Tråden handlar om interna demokratiska föreningsproblem i SD Värmland, inte om moderaters snatterier. Fler har i år pekat på missförhållanden internt i Värmland, nu hör Camilla till denna ständigt växande skara. Är din poäng att medlemmar och sympatisörer skall överse med interna attentat mot svensk föreningskultur, i avsikt att hålla sig kvar vid makten, därför att inte uppmärksamheten mot snattande moderater eller socialdemokrater är lika stor?

  Så kan jag omöjligen tro att du menar för det är irrelevanta jämförelser mellan saker som inte har med varandra att göra, men man kan få det intrycket.

 22. Camilla
  22 december, 2010

  ahhh.. Nu hänger jag med Robert. Jag är lite disträ tydligen och fattade inte vad du syftade på. Jag håller med dig i det du skriver.

  När det gäller SD Värmland är det väl uppenbart att det inte fungera? Jag vet att det är precis tvärsom i andra distrikt. Så det är anmärkningsvärt att det är som om andra regler gäller här…men men …

  Ta tex bara detta med dagens artikel i expo..en person som var föremål för ett uteslutningsärende ang antisemism har fått en nämdemannapost. Märkigt värre. Mer märkligt blir det ju av att Filper själv sa tilll dem från riks som pratade med oss om vad vi ansåg att denna man skulle uteslutas..men nej då.. han är kvar. Det säger en hel del.

  Och så ser man ju hur illa ställt det är med förnuft och viljan till demokrati i Värmland när man läser svaren från Filper och Britt E. ”kritiken är inte sann eftersom den kommer från avhoppare och personer som SNART ska hoppa av” vad fan är det? haha Dagis.. Dagis är vad värmland är.

 23. Britt
  22 december, 2010

  Nu var det ju inte riktigt så jag sa Camilla. Killen från EXPO har väl inte heller varit så noga men man spelar ju inte in samtalet. Det kanske man borde. Han berättade en historia för mig och undrade hur jag skulle ha ställt mig ”om” den varit sann. Jag sa att jag inte var aktiv på den tiden och att jag inte tänkte svara på några hypotetiska frågor. Jag har sagt att kritik kommit från sådana som hoppat av eller eventuellt kommer att hoppa av. Jag har över huvud taget inte nämnt något om ev. sanningshalt. Det står det heller inget om i artikeln utan det är din egen formulering. Jag har inte personligen hört någon kritik från de som är aktiva i Sd Värmland men du, som själv inte varit aktiv sedan snart ett år, kanske vet mer än vi andra.

  • Camilla
   22 december, 2010

   Ja, Britt.. Jag vet betydligt mycket mer än dig. För du var väl inte ens känd i SD-kretsar när detta utspelade sig eller hur?

   Och vad vet du om hur jag är aktiv eller inte? Kan jag mycket väl vara fast jag inte är intresserad av att lägga ner tid på en pusselbit som inte fungerar? Fast.. att du ens ifrågasätter det är ju lite komiskt 😀

 24. Moses
  22 december, 2010

  Britt, ditt rykte som intellektuellt tveksam föregår dig. Till allt detta som du nu säger, hör att du också sagt att kritiken är ”trams” (Det kanske är korrekt citerat?” Ännu ett: ”Johansson är en trevlig kille”.

  Detta är rena skämtet. Detta är ju inte politiker på någon längd spm talar, bara två skogstomtar utan stil. Idioter, inget annat. Som politiker ska Engqvist och Filper förhålla sig till den totala risk/möjlighet som Erik T Johansson, en ren politisk blådåre, utgör, men allt vi får höra är ett ENFALDIGT automatiskt skyttevärnsgrävande, vi får höra att kritiken är trams och att han är ”fin”. Rena buskisen. Allt de förmår är ett MÄHÄ till lama ursäkter. Någon som minns hur Filper ursäktade Levi klausen efter första artikeln i Expo?…… Likheter, hågon? Nåja, handlande har alltid konsekvenser, så även detta. Vanligt folk ser direkt vad det handlar om när Expo börjar rada upp konkreta citat från ETJ.

  Det finns idag fler historier om övertramp från ETJ i SD än vad en normal människa har fingrar på händerna. Att han ljög rätt av vad gäller Brosius är självklart fast flera vittnen finns, bland annat Filper själv. Judemeilen finns och kan inte ljugas bort och kan med enkel googling hittas på nätet. Även Engqvist som försvarar kräket har bevisligen sett dom.

 25. Pingback: Har SD Värmland kollapsat? | Dragan Klarić

 26. Linus på Lamberget
  30 december, 2010

  Du är en märklig och intressant kvinna, Camilla. Jag har dock inte läst Dina bloggar under de senaste månaderna. Du analyserar och formulerar dig så bra att det är risk att man blir fast, om man läser Dina texter för ofta.

  Så vitt jag kan förstå har Du nu genomskådat Runar Filper. Jag ska inte utbrista ”Äntligen!”, för jag vet hur svårt det kan vara, man vill ju – in i det längsta – tro väl om sina kamrater.

  Jag kryssade för Britt Engqvist i landstings- respektive kommunalvalet. I riksdagsvalet kryssade jag för Kent Ekeroth. Jag hoppas att jag valde rätt.

  Inget är nu viktigare än att Runar Filper avsätts! Vi måste få in omdömesgilla företrädare i vår distriktsstyrelse.

  Jag önskar Dig ett gott nytt år!
  //Linus på Lamberget

 27. Camilla
  30 december, 2010

  Nämen.. Det var längesen Linus 🙂 Roligt att se att fortfarande läser min blogg då och då. Och tusen tack för allt det snälla du skrev..det suger jag åt mig och tackar för.

  Ha ett riktigt Gott nytt åt du också!!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 19 december, 2010 by in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: