Tankar åt alla håll & kanter

Är förnuft för mycket begärt?

Vill ni bli av med Jimmie Åksesson? Jag har svaret.

Jag har en favoritkrönikör på Aftonbladet. Martin Ezpeleta. Inte för att killen skriver krönikor som får mig att rysa av välbehag, inte för att han får att skratta så jag kiknar, inte heller för att han skriver på ett sätt som berör mig mer än livet själv. För han lyckas inte med något av dessa saker, det är just därför han är min favorit. Han är så dålig att han blir bra.

Trot eller ej, men nu har Martin med sin senaste krönika “ Lasermannen i Malmö gör ord till handling” fått med mig lite grann i hans tankebana. Eller, det var kanske överdrivet men alla andra som skriver överdriver ju så då måste ju även jag haka på den trenden.

Han skriver en massa som jag inte håller med om, han skriver en del som jag faktiskt nickar instämmande till. Men så skriver han något som får mig att stanna till och börja fundera.

“Utan invandring, som de förespråkar, finns inget SD. Utan konflikt, har SD förlorat sitt existensberättigande ”

Låt oss säga att partiet får igenom sitt krav på en minskning på 90% av invandringen redan nästa år. Ingen arbetsraftsinvandring, ingen anhöriginvandring och alla som begår grova brott åker ut med näsan före. Precis som man yrkade på i sina motioner som partiet lämnade in häromdagen.

Vad händer då?

Tänk om man lyckas med integrationen på ett bra sätt, tänk om man även lyckas få bukt med all brottslighet som är sammankopplad till utomnordiska personer (vare sig de har PUT eller inte).

Nu kommer detta inte att ske, det begriper alla som inte har en foliehatt under armen, men Tänk om..

Vad skulle då ske med SD?

Skulle Sverige ha ett behov av Björn Söder och Jimmie Åkesson och han den där som syns mer på partybilder än i politiska sammanhang nu för tiden?

Jag tror faktiskt inte det. För ska vi vara ärliga så krävs det konflikter och elände för att partier som SD ska finnas till och växa.

Där har alla antirasister och SD-hatare svaret på hur man ska få bort Jimmie från Nobelmiddagar och Rosenbad.

Se till att lösa de samhällsproblem som finns så är ni av med Jimmie Åkesson och C&O innan nästa mandatperiod. Det ska ni väl klara av va? Eller, är det kanske enklare att behålla Jimmie och partystaben som omger honom så att man har någon att skylla allt på?

 

 

 

Annonser

26 comments on “Vill ni bli av med Jimmie Åksesson? Jag har svaret.

 1. Isabella
  28 oktober, 2010

  ”Om detta skulle ske”. Ja…
  Då vill jag tro att det finns ett fortsatt behov av ett parti som bevarar och upprätthåller vad bara det partiet har lyckats uppnå. Då har partiet även stått vid ord och får ett fortsatt förtroende, i motsats till övriga partier som kapitalt misslyckats med allt detta.

  Utom just i invandringsfrågan, så skiljer sig inte politiken anmärkningsvärt mellan de olika partierna, och varför skulle det då finnas ett mindre behov av SD än ett annat parti? Bara en tanke…:)

  • Anders
   29 oktober, 2010

   Fast, SD vill ju inte lösa problemen. De vill ju bara skapa konfrontation.

   Jag har ännu inte sett en vettig och realistisk skugg-budget från SD.
   Jag har ännu inte sett en konstruktiv lösning på de invandrarproblem som de säger finns. Ja, det finns problem. Nej, de har inte gjort en riktig och faktaunderbyggd analys och utifrån den ett förslag som löser problemen.

   • Isabella
    29 oktober, 2010

    BELÄGG DETTA,. det blirenklaret besvara då, Källor också, tack.

 2. Camilla
  28 oktober, 2010

  Tja.. Du har ju rätt i vanlig ordning men risken finns kanske att SD:s väljare går tillbaka till sina vanliga partier om Nirvana skulle uppstå? 🙂 En tanke bara..

  • Isabella
   29 oktober, 2010

   Vilka väljare är de som vanligtvis inte röstar på Sd?

   • Anders
    29 oktober, 2010

    Socialdemokrater och moderater.

   • Camilla
    29 oktober, 2010

    Alla de som lämnade tex S och M.. eller hur?

 3. Info
  28 oktober, 2010

  PRIDE-FESTIVALEN I REPRIS?

  Jimmie Åkesson har portats från nobelfestligheterna. Officiellt av Michael Sohlman och en ”enig styrelse” för Nobelstiftelsen.

  Michael Sohlman växte upp i Moskva (där hans far var ambassadör) under Stalin-tiden. Efter skolgång på internatskolan i Sigtuna tog hans raketartade politiska karriär fart. Han arbetade i början av 1980-talet för socialdemokraternas riksdagsgrupp och har varit statssekreterare under flera socialdemokratiska regeringar. Sedan 1 maj 1992 är han VD för Nobelstiftelsen. En politiskt tillsatt VD.

  Att han nu i ondskefullt syfte grovt omtolkat en mening i Nobels testamente är solklart för var och en som kan läsa innantill. Men frågan är, om detta är hela förklaringen till Åkessons utestängande.

  De minnesgoda minns de övriga partiledarnas ultimatum till Pride-ledningen i somras inför prajdfestivalens partiledardiskussioner:

  ”OM JIMMIE ÅKESSON KOMMER, SÅ KOMMER INTE VI!

  Prajdleningen vek sig direkt. Åkesson godtar inte det statsfeministiska axiomet att könet är en social konstruktion, som behöver formas med hjälp av statligt certifierade genuspedagoger och genusambassadörer. Förutom sitt hat till heterovärlden var dessutom hela prajdfestivalen beroende av statsanslag av okänd omfattning.

  Alltså förbjöds Åkesson att närvara. Utan annan motivering än självförklarande hänvisningar till felaktig ”människosyn” och oriktig ”värdegrund”.

  Vem vet vilket ultimatum Ohly och Reinfeldt (i samråd med Sahlin, Hägglund, Gustav Fridolin) ställt den här gången.

  Enpartistaten talar.

 4. Rune
  28 oktober, 2010

  ”risken finns kanske att SD:s väljare går tillbaka till sina vanliga partier om Nirvana skulle uppstå.”
  ——————————
  Inte jag! De gamla partierna har bevisat sin inkompetens och sin nonchalans övertydligt de sista åren.
  Nej! In med nya krafter och ut med de gamla försoffade. Demokratin måste återerövras!

 5. Rune
  28 oktober, 2010

  ”risken finns kanske att SD:s väljare går tillbaka till sina vanliga partier om Nirvana skulle uppstå.”
  ——————————
  Inte jag! De gamla partierna har bevisat sin inkompetens och sin nonchalans övertydligt de sista åren.
  Nej! In med nya krafter och ut med de gamla försoffade. Demokratin måste återerövras! Igen och Igen.

 6. Anders
  28 oktober, 2010

  Och? Om det bara fanns fattiga skulle det inte finnas några kommunister. Om miljön vore perfekt skulle Miljöpartiet inte existera. Om all fildelning var laglig skulle Piratpartiet inte existera. Det du säger är en självklarhet. Vad är egentligen din poäng?

 7. Camilla
  28 oktober, 2010

  Poängen är att jag är irionisk.. men det brukar sällan gå hem 🙂

 8. Anders
  28 oktober, 2010

  Och då fattar jag. Tack för upplysningen. Ironi som inte är övertydlig och uppenbar är meningslös, trist och orsakar bara missförstånd och förvirring. Vad är vitsen? Tycks dock av outgrundlig anledning vara populärt idag, speciellt bland unga.

 9. Camilla
  28 oktober, 2010

  Nja.. saken är väl den att lite beror oxå på hur du (och andra ) väljer att tolka texten. För jag är bara bitvis ironisk. Och det finns faktiskt all anledning att fundera på vad som skulle ske om alla SD:s problem relaterade till invandringen försvann. Skulle partiet ha något annat att erbjuda sina väljare som kompensation eller skulle det falla platt?

  • Anders
   29 oktober, 2010

   Att vara ironisk i text är svårt. Framförallt eftersom författarens kroppsspråket inte syns i skriven text.

   Så var antingen verkligt övertydlig om du blandar ironi med allvar, eller håll dig till det ena eller andra i en text.

   Det är en av orsakerna till att det brukar bli så hetsigt i forum när man skriver om politik. Specielt av naiva, ovana internetanvändare. Brukar vara överrepresenterade bland ND-sympatisörer i öppna forum såsom YouTube.

   • Camilla
    29 oktober, 2010

    Jag är egentligen inte ironisk mer än pyttelite i början och slutet, så därför behövdes det inte tas i i överkant kände jag.

    Det jag funderade över verkar ha misstolkats av en del. Jävligt känsligt om man ens andas en mening som kan tolkas SD-kritisk..märkligt..Nåja, det enda som jag funderar över är vad som skulle ske om de etablerade partier lyckades lösa SD:s enda stora fråga (som i sin tur leder till flera andra så det gör att partiet inte blir ett ensaksparti)

 10. Stig
  29 oktober, 2010

  Martin Ezpeleta på AB verkar var en kluven person, å ena sidan kan han föra jordnära och logiska resonemang som ”SD vill såklart bli bortkopplade från skjutningarna i Malmö. Det är ju inte det här de förespråkar. Att man ska skjuta på invandrare. Några debattörer kräver nu att SD tar avstånd från skjutningarna i Malmö. Det är löjligt, det vore att antyda att SD skulle kunna ha legat bakom. ”
  Å andra sidan flippar han ut i fantasier som ” Utan invandring, som de förespråkar, finns inget SD. Utan konflikt, har SD förlorat sitt existensberättigande.”
  Utan klasskillnader och låga löner hade varken S eller V aldrig sett dagens ljus och utan skattetryck och skattekverulanter hade Moderatena dött ut, utan missnöje hade varkens partier eller politiska organisationer funnits. Advokater är parasiter för utan brottslingar hade de varit arbetslösa och/eller mkt. lågt avlönade. Vad är vitsen med sådan innehållslösa tankeexperiment?
  ”SD vill inte lösa samhällsfrågor, de vill bli av med invandrare eller tvinga dem till en kulturell underkastelse” är en lika utflippad mening.
  Att ta seden dit man kommer och följa ett lands eller kulturs normer associerar han till underkastelse och ändå tillhör han dom som anser att SD borde suttit fastklistrade i kyrkbänken när ”prästen” försvarade extremvänstern från predikstolen.
  Motståndet till muslimsk särlagsstiftning (sharia), religiöst djurplågeri (halal) massinvandringens konsekvenser i form av gettofiering, ungdomsarbetslöshet (såväl invandrade som svenska), gängkriminalitet, omfattande mordbränder, stark överepresentation bland invandrare ang. brottslighet etc. betraktar inte bara SD som samhällsfrågor utan även svensken överlag. Men inte Martin Ezpeleta och det gör honom till Aftonbladets hovnarr – Igen!
  Att Riksdags-7-klövern tycks se det som en icke-fråga är ingen ursäkt.

  Han avslutar krönikan med ” De (SD) kan inte ignorera eller låtsas om att de inte förstår att ord kan misstolkas och leda till handlingar. Och mellan orden och handlingen är avståndet inte så stort. Inte större än vad en gevärskula kan färdas.”

  M.a.o. Aftonbladet alldeles egen privatdetektiv Martin Ezpeleta har redan konstruerat en gärningsmannaprofil och ligger före polisen i spaningasarbetet ty inte ens polisen är helt säker på att det finns ”en ny laserman”, det är en ren massmedial ”groda”.
  Skall bli intressant att se om inte Martin Ezpeleta presenterar sin egen fantombild på ”den nya lasermannen utan lasersikte” i nästa krönika.

  • Anders
   29 oktober, 2010

   Varför kan man inte kräva att SD tar avstånd från skjutningarna när SD-politiker begär att vänsterpartiet skall ta avstånd till stalins massmord?

   Fast, de tar ju inte avstånd från fd ND-partimedlemmar som konverterat till SD med uttalade åsikten att det går lättare att få ut de tidigare åsikterna bland gemene man om man går med i SD istället för i ND.

 11. Stig
  29 oktober, 2010

  Angående vem som behöver vem mest finns det kalla fakta på.
  Vad vore det Socialdemokratiska invandrarpartiet utan invandrarnas bidragsberoende?
  Det kan Rinkebyborna svara på:
  http://www.val.se/val/val2010/valnatt/R/valdistrikt/01/80/4127/index.html

  och Rosengårdsborna i Herrgården
  http://www.val.se/val/val2010/slutresultat/R/valdistrikt/12/80/0809/index.html

 12. Anders
  29 oktober, 2010

  Det mest tragiska är väl egentligen att så länge man i Sverige inte får tala och skriva öppet om de problem som finns så kommer man heller inte att kunna hitta de bästa lösningarna för att bli av med problemen. På så sätt göder politisk korrekhet negativa stämningar mot invandring. Det är otroligt korkat egentligen. Det vore mycket bättre om man kunde skriva och tala öppet utan att riskera sitt rykte.

  Det är en självklarhet att invandring precis som allt annat här i livet har både nackdelar och fördelar. Varför kan man inte öpet få analysera vilka de är och ändå tillhöra ett etablerat parti? Det är ju i hög grad av just denna anledning som Sverigedemokraterna lyckats bli stora (dvs. tillräckligt stora för att komma in i riksdagen), vill jag påstå.

  Det handlar om att några halv- eller helrasister som tänkte lite längre insåg att man aldrig skulle komma någon vart politiskt med små extrema marcherande pyttefraktioner som vanligt folk aldrig skulle rösta på. Då hittade man på att starta ett nytt parti som skulle bli så rumsrent som möjligt. Så fort någon påkommits med öppen nazism, råa rasisitiska uttalanden m.m. har de kastats ut ur partiet. Ju fler bland allmänheten som upptäckt detta invandringskritiska parti som även värnar våra äldre och möjligen smånostalgiska svenska traditioner (folkhem, röda stugor, folkdräkter osv.), ju mer har trycket ökat på att hålla rent. Nationaldemokrater m.fl. har förstås alls ingen lust att rösta på SD, men en del av dessa har ändå gjort så då de inser att det är mer taktiskt att rösta på SD, som har en mjukare framtoning.

  Utöver denna ”hårda kärna” (för att citera Reinfeldt) så har partiet byggst på av vanliga Svenssons, först kanske främst av missnöja och lågutbildade som var trötta på ”svartskallar”, men ju mer etablerat partiet blivit, desto fler högutbildade och folk som har starka synpunkter på den förda invandringsspolitiken har hittat till SD. Det blir liksom så när alla andra partier duckar. Jag ska förklara vad kag menar.

  Så fort någon ens antyder negativa aspekter med invandring så blir vederbörande påhoppad med tillmälen som ”att fiska i grumliga vatten” eller rentav ”rasist”. De etablerade partierna har liksom givit upp. Folkpartiet har t.ex. föreslagit den i mina ögon vettiga och rimliga idén om att man bör ha en viss nivå av kunskaper i svenska för att för att få bli medborgare (idén om språktest). Det vore något som skulle gynna såväl dessa nysvenskar personligen som samhället i stort eftersom nivån på kunskaperna i svenska är helt avgörande för förmågan att få jobb (eller ett så bra jobb som möjligt).

  Förslaget är är dessutom ett starkt stöd till invandrare som vill anstränga sig att snabbare eller bättre lära sig svenska – ett stöd för dem, gentemot kanske konservativa föräldrar eller vänner från samma land som tycker att det kanske inte är så viktigt att försöka lära sig svenska så bra som möjligt. De enda som i längden skulle förlora på sådana krav är just riktiga rasister (alltså de som egentligen inte bryr sig om huruvida invandrare lyckas integrera sig eller inte eftersom de bara vill ha bort dem för att de har en annan etnisk bakgrund).

  Effekten av PK-känsligheten blir att man skrämmer bort en väldig massa människor (inklusive experter) med vettiga synpunkter från att överhuvudtaget göra några analyser. De enda som då blir kvar som vågar ta upp även negativa aspekter med invandring blir de som är tillräckligt negativa för att ha slutat att bry sig om vad andra tycker (t.ex. Jimmy Åkesson). Det blir så att säga då automatiskt en dragning åt det mer invandringsfientliga. Vad jag menar är att man naturligtvis inte en behöver vilja minska invandringen för att ha kritiska synpunkter, som kan handla om allt från vilka grupper man släpper in till vilka krav som bör ställas när de kommit hit.

  Det är min övertygelse att den munkavle av politisk korrekhet som lags sig som en blöt filt över det öppna och intellektuella debattklimatet i Sverige inte bara fördummar oss alla, utan även omöjliggör en så effektiv och ömsesidigt gynnsam integration som möjligt. Den här överkänsligheten inför att på ett konstruktivt sätt kunna diskutera invandringens baksidor tror jag kommer av att vi här i Europa fortfarande lever i skuggan av de fasansfull saker som ägde rum i Nazityskland under andra världskriget. Det är som ett slags trauma som hindrar oss att tänka klart. Utan att våga se med öppna ögon kommer vi heller inte att lyckas komma med de snabbaste och mest effektiva lösningarna.

  Den här problematiken med att inte kunna diskutera öppet slår dessutom tillbaka på invandrarna själva. Alla invandrare får bära skott för vad vissa grupper ställer till med. Kanppast schysst. Istället för att öppet våga analysera och sedan konstatera att från land eller region så eller så finns följande integrationsproblem, så skyler man över och klumpar ihop alla invandrare i den officiella statistiken, precis som om invandrare från, säg, Polen skulle ha ett dyft gemensamt med invandrare från, säg, Sudan (slumpvisa exempel – välja vilka länder du vill). Resultatet är att invandrare som grupp är kraftigt överrepresenterade inom varenda brottskategori som finns statistik på, när det i själva verket naturligtvis är så att vissa grupper är underrepresenterade inom diverse kategorier och vissa grupper har mycket allvarliga problem.

  Brottsligheten bland t.ex. invandrade vietnameser är enligt obekräftade källor mycket låg och de hittar snabbt arbete i Sverige eller lever tillsammans med någon som har arbete. I andra änden av spektrat finns vissa extrema länder där en kvinna utomhus utan manligt sällskap betraktas som något det för en man bara är att ta för sig av. Det säger sig självt att det blir total kulturchock. Jag ska ge ett exempel.

  En extremt liten andel av befolkningen i Norge kommer från en viss region som du strax kan få höra mer om. Trots detta var samtliga gärningsmän vid överfallsvåldtäkter från en och samma region. (Att sedan överfallsvåldtäkter utgör en minoritet av alla våldtäkter ären annan sak.) Även om endast en av gärningsmannen hade varit skandinav (låt säga – nu var ingen det) så hade det handlat om en överrepresentation på långt över 1000% för den kategorin brott, jämfört med ”vanliga” norrmän.

  Liknande mönster ser vi i Sverige, men här hade ett TV-reportage som det i Norge förmodligen varit omöjligt. Det enda som gå att utröna för gemene man är den statistik som Brottsförebyggande Rådet (BRÅ) tillhandahåller (sidan 41 i ”RAPPORT 2005:17”), som för hela invandrarkollektivet och för alla typer våldtäkter och försök därtill våldtäkter redovisar en överrepresentation på måttliga 5,5 gånger bland ”utrikes födda” jämfört med ”födda i Sverige med svenskfödda föräldrar”. (Var och en kan själv få gissa vad som händer med den överrepresentationen om man räknar bort alla finländare, norrmän, danskar, tyskar, fransmän osv. från gruppen ”utrikes födda”.)

  Om dessa saker öppet skulle kunna diskuteras i media utan påhopp så skulle experter och politiker tillsammans kunna ta fram så effektiva motmedel som möjligt. Kanske bör alla män från en viss region tvingas genomgå en obligatorisk kurs som handlar om hur svensk kultur betraktar kvinnor, hur det fungerar här, just hur allvarligt man ser på vissa saker, osv. Sedan får dessa män helt enkelt inte lämna flyktingförläggningen förrän de klarat slutprovet. Vem tjänar på att vi INTE gör så? Tvärtom skulle lyckade sådana program öka statusen för dessa grupper så fort tydliga positiva avtryck i t.ex. brottsstatistiken görs. Det skulle i sin tur som ringar på vattnet göra det lättare för dessa män att, låt säga, få jobba, hitta svenska flickvänner, sambos och fruar och rent allmänt öka deras förmåga att bli goda samhällsmedborgare.

  Om vi istället blundar och låtsas att ”de är som oss” så kommer vi ingenstans eftersom det bevisligen och definitivt inte är sant. Det finns en hel rad exempel på detta. Ingen skandinavisk man som inte är svårt sinnesjuk skulle ens komma på idén att stena en kvinna till döds eller att låta avrätta sin egen dotter för att hon haft sex innan äktenskapet. Detta är tyvärr inga ovanliga företeelser i vissa regioner i världen utan genomsyrar såväl familjeliv som rättssystem. Tyvärr är vissa saker så svårbegripliga för oss att vi liksom vägrar att ta det till oss. Man kan inte jämföra invandrare från sådana kulturer med invandrare från norra Europa – eller ens kulturer så långt borta som Kina eller Thailand.

  Kan tillägga att jag inte sympatiserar med SD och att jag är mycket väl berest, har bott i olika länder och har nära vänner som är muslimer. Bästa verktyget för en bättre integration är att inte stoppa huvudet i sanden, utan att istället aktivt och förutsättningslöst analysera och vidta de åtgärder som behövs. (Dessutom kommmer SD och mer extrema partier som finns i periferin gynnas om vi INTE gör det.)

 13. B-O Gavne, Västerås
  29 oktober, 2010

  -GLÖM INTE! Att en del malmöbor, och en del invånare i också andra kommuner -till exempel min egen Västerås kommun- benämner kommunen för (Malmö) ”stad”.

  Ni vet som vi svenska folk runt 1969 kom överens om, rent lagstadgade, att alla vår kommuner Sverige runt benämns just kommun; Kommunallagen 1:1.
  Inte minst i förhållandet att vi samtidigt tillordnade kommunerna att innefatta både tät-/stadsboende invånare och landsbygdsboende. Att vi vill häri ytterligare hävda demokratin, att alla svenska folk skall värderas lika. Å så ju att man inte kan benämna landsbygd för stad.
  Och visst finns också våra städer, med sina gator, hög hus och dålig luft, med att samhället av alla invånarna, i staden och på landsbygden, benämns kommun.
  .
  ..å va´fö´ vill då dessa benämna kommunen ”stad”? Naturligtvis för att dessa anser sig vara nått finare människor; än andra, landsbygdsboende, bön´erna. –Att man alltså i Malmö skiljer på oss svenska folk. Och jag påstår inte att däri ligger, nu, någon som rejält skiljer på folk, men helt säkert påverkar stads snackandet. Förövrigt är det rent kriminellt, av myndighetspersoner att benämna kommun för stad -Men jösses! vem vågar anmäla till åtal, när det också finns domare som snackar stad.

  -Å så!!! Hur journalister jobbar på att hindra mig att berätta om detta stads snackandet. Man aktar sig för att lägga till kommentar-funktion till nyhetsartiklarna, man tar rent bort inlägg som jag har lagt in. …och där står den trevliga och rappa TV-journalisten Belinda Olsson i Rutan och håller låda om Malmö, och håller rejält medvetet tyst om stads snackandet.

 14. z999
  29 oktober, 2010

  @Anders:
  ”Fast, de tar ju inte avstånd från fd ND-partimedlemmar som konverterat till SD med uttalade åsikten att det går lättare att få ut de tidigare åsikterna bland gemene man om man går med i SD istället för i ND.”

  Det handlar om åsikterna som sammanfaller. Inte att ND’s samtliga åsikter skulle vara lättare att få ut i SD. Fast jag kan förstå att från din synvinkel så låter argumenten från ND och SD helt lika.

 15. Camilla
  29 oktober, 2010

  Hmm.. Inser just nu hur illa funktionen ”svara” faktiskt funkar. Det blir ju helt galet..Så ett tips till er är att skrota den och referera till vilket inlägg ni bemöter istället. Tror det blir mindre rörigt då.

  • Isabella
   30 oktober, 2010

   *skrattar* Jag kan aldrig, aldrig låta bli att tycka mycket om dig, Camilla. 🙂

 16. MartinA
  30 oktober, 2010

  Mja, alltså, SD är ju de enda som kan tvinga fram en sådan förändring. Och när det hela är genomfört, alltså, då är det ju ganska tydligt vem som bryr sig om folk och vilka som hela tiden kört ett cyniskt spel, vilka som har ljugit i 30 år och vilka som talat sanning hela tiden. Jag vill hellre ledas av någon jag har förtroende för. Oavsett vad som händer så är SD här för att stanna tror jag. Politik handlar om förtroende.

 17. Karl-Otto Hultström
  22 november, 2010

  Om det nu bleve precis som SD önskar, så skulle mycket mer pengar satsat på äldre som har kämpat ett helt liv i detta landet. Det måste kännas väldigt snopet för dem, att se nyanlända personer i deras egen ålder kvittera ut lika mycket i pension som de själva.
  Dessutom kunde en hel del pengar satsas på polisen så vi vågar gå ut om kvällarna. I samma veva kunde vi utvisa alla våldtäcktsmän, när de sonat sina långa straff här.
  Vi kunde t ex lägga ner pengar på den svenska skolan, så barnen vet om de bor här eller i XZC-stan.
  Vi kunde t ex återinföra den svenska nationalsången utan att få stämpel som nazist.
  Oroa dig inte Camilla, det finns massor att göra för dessa pengar !

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 28 oktober, 2010 by in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: