Tankar åt alla håll & kanter

Är förnuft för mycket begärt?

Kontakt mig gärna

Små eller stora tankar, ris eller ros kvittar: camillaragfors@gmail.com

9 comments on “Kontakt mig gärna

 1. gladiatormamma
  24 mars, 2012

  Det är bara jag som alldrig kan slå mig till ro, nej det är inte riktigt det, men fick en utskällning idag av svärmora, pågrund av div, ja, du ser på den ändrade adressen, sen det med åsa, nöjd på folk som vrir och vänder allt.

  så gladiatormamma.wordpress.com

  Kram Laila

 2. Häpen och näpen
  13 april, 2012

  Här är en rolig länk från en Värmländsk kommun där det Sverigedemokratiska kommunalrådet uttalar sig angående ensamkommande flyktingbarn. http://www.youtube.com/watch?v=gylkq_2aNxo

 3. Annika Sundbaum-Melin
  28 augusti, 2012

  Briljant inlägg! Som jag tog mig friheten att länka till!

  Tack!

 4. Thomas karlsson
  29 november, 2012

  Tack för ditt inlägg !!! Jag är också en av alla vanliga svenskar som känner en stor rädsla och frustration över all den nermontering och utarming av vårat svenska arv och traditioner. Käns som om vi är på väg att bli okupperade av främmande relioner och kulturer och som att våra politiker och media ger bort vårt kära fosterland utan att vi ens har rätt att yttra oss om detta. Är inte på något vis rasist. Har många vänner bland etablerade utlandsfödda, och är även gift med en utlandsfödd kvinna. Men nu känner jag att det gått för långt med flykting och anhöriginvandring. Även mina utlandsfödda vänner utrycker sin oro för detta och tycker vi svenskar är för flata och naiva. Nu måste vi ta hand om dom som redan fått uppehållstillstånd och inte öka på den segretion & utanförskap som redan finns. Annars går vi under allihop. Det blir ju inte bättre i världen för att vi flyttar alla mäniskor till sverige. Det verkar som alla tycker likadant men ingen vågar knappt ytra sig eller göra något åt detta. Det är riktigt skrämmande !!!! Därför högaktar jag de mäniskor inom SD som vågar stå upp nu för sin politik, trots allt hat, spott & hån som dom utsätts för av etablissemanget och de så kallade proffstänkare som överglänser varandra i en hånfull atityd både mot Sd och dess väljare. Käns verkligen som folket är på väg att resa sig nu ! Alla runt mig säger likadant. Man kan inte förtrycka sitt eget ffolk med propaganda och åsiktförbud hur länge som helst. Det har historien visat såå många gånger. Ändå lär sig tydligen inte politiker detta. Nu har gräsrötterna tack vare SD börjat sin utbrytning och siktar in sig på : SD 2014 !!!!!!

 5. Mats
  27 april, 2013

  Hej! Läste ditt inlägg om SD i Aftonbladet. För egen del så röstar jag på dom på grund av invandringen. Har själv vänner som är invandrare, men som inte vågar rösta på SD fast dom egentlgen vill. Jag bor i ett s.k getto där man inte kan gå ut på kvällarna om man är blond och svensk som jag. Ska snart flytta härifrån och ändå hålla kontakten med mina vänner här. Tyvärr så gör andra politiker tvärt emot i invandringsfrågan och ökar invandringen istället för att som SD vill, minska den. Finns inget som gör att jag röstar på något annat då. Så är det, jag lever i det mångkulturella och trivs inte, jag vill bo med människor med samma värderingar och uppfostran. Precis som en somalier som vill bo med somalier så vill jag som svensk bo med svenskar. Inget konstigt med det, eller….?

 6. Josefine Lundgren
  9 juni, 2013

  Hej! Sökte på ”tomma hus glesbygd” o trillade hit. :) Söker du ett nytt liv på landet är du varmt välkommen hit: http://www.brobygden.com !!!

 7. Conrad
  10 augusti, 2013

  Hej Camilla! Jag skulle vilja prata med dig! Var god kontaka mig på conrad@swedenmail.com!

  Tack på förhand!

 8. John
  5 juli, 2014

  du ger sällan svar för du är en fula stinkande hycklerska och fegis jävla mediahora som ropar på uppmärksamhet, dessa som håller med dig är såna som du, hycklande fega svin, hoppas natzi ta slut på dig jävla fula judeavkomma (har du spegel?), jävla sd hora

  • Camilla
   6 juli, 2014

   Men snälla lilla rara du.. Satt nåt i halsen som killar eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 2 278 andra följare

%d bloggare gillar detta: